Posnetka, ki sta preplavila splet. Minister Hojs sezul voditeljico Tarče!

ALEŠ HOJS

Minister Hojs je v zgodovinskem nastopu na Tarči povsem povozil voditeljico: “Danes je bil Aleš Hojs Luka Dončič, preigraval jo je in zadeval koš za košem!”

Kako je Aleš Hojs “sesul” Eriko Žnidaršič?

Neverjetno blamažo, si je nakopala Erika Žnidaršič, saj ne samo, da se je na oddajo Tarča slabo pripravila, notranji minister Aleš Hojs jo je dobesedno sesul. Voditeljici je dobesedno dokazal, da se je komentatorka v prispevku enostavno zlagala.

Franc Kangler: “Šele, ko bodo sodniki in sodišča neodvisna, bomo lahko v Sloveniji govorili o pravni državi.”

 

“A se da Aleša Hoja, kako kaznovati, ker je mirno, odločno in z argumenti svinjsko sesul vnaprejšnji scenarij Tarče? Tega ne smemo dovoliti, ker napada temeljno komunistično izročilo “laž je nesmrtna duša komunizma”,” je glede četrtkove oddaje Tarča na temo politizacije ali depolitizacije policije komentiral dolgoletni novinar in urednik Vinko Vasle. Pohval na račun ministra za notranje zadeve na družabnih omrežjih nikakor ne manjka, saj je ta povsem sesul vsa podtikanja. “Danes je bil Hojs Luka Dončič, preigraval jo je in zadeval koš za košem,” je glede poteka oddaje, ki jo je vodila Erika Žnidaršič, komentiral eden izmed uporabnikov družbenih omrežij.

MG


Povezane objave

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

5 komentarjev

Anton Domžalski 5. 09. 2020 - 9:06
zaHojeni je sezut že prišel pred kamero! Potem pa otresal svoje plehke laži!
D 5. 09. 2020 - 18:04
Za pristaše SDS je to njegov uspeh. Za ostale razumne Slovence pa je bilo to navadno hojsovo cinično sprenevedanje!!
alojz 14. 06. 2021 - 12:45
Za vas levičarje je pa Tarča zmaga. Naslednja bo brez vabljenih. Bo Erika govorila pa govorila pa še kar govorila.......vi boste pa ploskali. Če ne veste. Erika je zato da VODI debato (postavlja vprašanja). Ne zato da samo njo poslušamo. Če pa nasprotna stran konkretno odgovori in ji odgovor ni všeč pa dobesedno znori.
Ana Lukaček 6. 09. 2020 - 10:52
Pa kakšne kozlarije pišete kdo je koga sesul, to,, da ji je vedno segal v besedo, jo prekinjal.., a to po vaše pomeni, da jo je sesul.? A njeno vprašanje o njegovem odstopu, pa njega ni sezulo?, Zelo sem žalostna , da se v našem lepem Mariburu pišejo take stvari in to naši lokalni mediji. Če ste malo brali komentarje po tarči ste verjetno prebrali veliko, veliko pohval Eriki in kritik Hojsu. Ampak žal si vi to razlagate po svoje in nam skušate oprati možgane z nasprotnim ampak tistim, ki imamo glavo za razmišljanje vam to ne bo uspelu.
Martin Krajnc 22. 04. 2021 - 9:07
Ste bolani, ce vidite kaj resnice pri Eriki. Hojs je car. Zdaj pa hitro v jok, ker drugo ne znate.
Dodaj komentar