Pošta postavila portal Necenzurirano na laž!

slika je simbolna

Portal necenzurirano je ponovno z novo lažjo hotel ustvariti vtis poštenosti in hotel pripisati grožnje predsedniku in podpredsedniku vlade kar za umetno ustvarjanje afere.

Pošta postavila na laž poročanje portala Necenzurirano

Levi pljuvalnih neumnosti, portal Necenzurirano se s svojimi lažmi vse bolj zapleta. tokrat se je odzval na grožje, ki naj bi prispele na pet naslovov glavni odločevalcev v Republiki Sloveniji. Tako so zapisali: “Vsaka pošta varovanih oseb je rentgensko pregledana. Ali gre za kiks Pošte Slovenije pri kar dveh varovanih osebah Janeza Janše in mateja Tonina na dveh različnih koncih države? Bolj verjetno gre spet za najbolj nizkoten poskus ustvarjanja umetne afere.

Umetno ustvarjanja afere je to, kar portal portal Necenzurirano očitno zelo dobro pozna. Poleg pljuvanja po vladi seveda. Pošta Slovenije je takim dvomljivcem, kot je portal Necenzurirano in peščici levih bralcev tega neokusnega portala poslala odgovor. Pošta Slovenije je po poročanju Kanala A levim namigovalcem naredila konec in pojasnila, da so sumljivo vsebino zaznali in pošiljk niso dostavili naslovnikom, temveč so o spornih vsebinah obvestili policijo. Piše portal OS.

pošiljke so bile naslovljene na pet oseb. Na predsednika vlade Janeza Janšo, obrambnega ministra Mateja Tonina, Zmaga Jelinčiča, pa tudi na Aleša Hojsa, ter gospodarskega ministra Zdravka Počivalška.

Dobro bi bilo še enkrat zapisati odgovor Pošte Slovenija: “Pošta Slovenije je po poročanju Kanala A levim namigovalcem naredila konec in pojasnila, da so sumljivo vsebino zaznali in pošiljk niso dostavili naslovnikom, temveč so o spornih vsebinah obvestili policijo.” Mogoče bodo ta odgovor razumeli tudi pri portalu Necenzurirano.

P.M.

 

Povezane objave

Tako je Hojs, ob prazniku gasilcev, Golobovim povedal, kar jim gre.

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

4 komentarji

Janez Janssen 26. 10. 2021 - 8:03
Oprostite ampak vi ste bedaki. Janša trdi, da je dobil paket na dom. Ne cenzurirano ga je postavilo na laž, ker pošta je paket prestregla v logističnem centru. S tem skrpucalom od članka ste samo dokazali da je Janša tisti, ki laže (in tudi to da vsi skupaj ne zberete 15 IQ točk)
Janez Janssen 26. 10. 2021 - 8:06
Pa preimenuje portal v e-grosuplje, ker 99% Mariborčanov je proti Janši
Dada 26. 10. 2021 - 7:45
AFER NI, KER JE VSE RES. VPRAŠAJTE VIZJAKA, ON DOBRO VE. DANES ČLANEK V DEMOKRACIJI.... Slovenija• Demokracija• pred 38 minutami Luka Mesec, Levica in davki za telebane: kako deluje progresivna obdavčitev, kje se zalomi in česa Meščevi ne razumejo Piše: J.S. (prirejeno po blogu Kavarna Hayek) Levica Luke Mesca je danes za družbenem omrežju Twitter zapisala: »Državni zbor danes glasuje o enem najškodljivejših zakonskih predlogov te vlade: novem zakonu o dohodnini.... SEVEDA PA VIZJAK VE BOLJE. PLAČEVANJE DAVKOV DRŽAVI, JE GLUPO, G L U P O .
Dada 26. 10. 2021 - 7:48
Še ena iz SDS.... PISMO BRALKE) Bojmo se ponosnih naslednikov Komunistične partije Slovenije Piše: Frančiška Buttolo Spoštovani Slovenci in demokratični, samostojni Sloveniji naklonjeni državljani! Dragi Slovenci, je mar pri vsem tem še lahko nejasno, zakaj zaupam skoraj samo še SDS in Janezu Janši. Prišel.. Po priimku sodeč, prohaja bralka Demokracije iz priljubljene slovenske vasi. Butale. Da ne bo pomote. Je native vaščanka Butal...
Dodaj komentar