Spoznajte vso bedo petkovih protestov! Slike, video!

nekulturnik, slika Politikis

Osmi petkov protest se je začel, ko je nekaj protivladnih protestnikov, med njimi so bili nekateri kulturniki (če jim lahko sploh tako rečemo), malo po 17. uri prestopilo zaščitno ograjo na Trgu republike in se posedlo po tleh.

Levičarska sramota na protestih

“Začelo se je. Slovenija je uradno postala policijska država,” pravijo protestniki, ki se udeležujejo vsakotedenskih shodov. “Če kdo ne pozna tega izraza, policijska država je nekaj kar zveni zelo zastrašujoče, a zares nič ne pomeni. Glavni tvorec protestov pa seveda sin državnega tožilca Jaša Jenull. Še bolj zastrašujoče pa je, da tako sprevrženo dejanje protestnikov podpirajo tudi levičarski mediji od RTV, POP TV, Dnevnike, Večera, Dela, Mladine itd. Skratka samih “neodvisnih” medijev. Vso levičarsko bedo iz družbenih omrežjij vam predstavljamo v spodnjih slikah in videih.

Pri protestih sodeluje tudi Sandra Bašić Hrvatin, profesorica političnih ved iz Mirovnega inštituta, ki vsako leto pokasira veliko denarja za svoje “rabote”.

Neumnostim, ki jih kvasi leva politika ni videti ne konca ne kraja. Takšne “tumarije” pa na twiteru piše Denis Sarkić iz stranke SD.

Priča smo izzivanju policistov. Oglejte si posnetek.

Tako so kršili prepoved (ne)kulturniki! med glavnimi spet Jaša Jenull. Ga bodo tokrat policisti odpeljali v pripor?

To je protestnik Robert Waltl, umetniši vodja gledališčla Mini teater, ki je od države prejelo  7.474.861,53 EUR.

Kako bedni so protesti, pa si poglejte v spodnjem videu z naslovom: “Protesti so BEDNI!”

Na koncu pa resnica protestov!

MG

 

 

 

 

 

Povezane objave

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.