Repenčenje Marjana Šarca, kot bi izgubil razsodnost?

Bivši predsednik vlade Marjan Šarec izgublja tla pod nogami. Še bolj pa boj za volivce, ki jih ni niti za vzorec. Zato razumemo njegovo repenčenje po družbenih omrežjih.

Šarec spet udaril po predsedniku vlade

Tokrat je bil tarča bivšega vaškega burkeža s Šmarce ponovno predsednik vlade Janez Janša, ki je parlamentiral kam bo predsednik vlade šel in kam ne, poleg taga pa koga ga je strah. Očitno skakanje v prazen bazen res pušča posledice. Tako je zapisal Šarec: “Naš PV je korajžen samo v Lepeni in na TW. Ko se je treba soočiti s poslanci na Odboru za izobraževanje, KNOVS-u in KNJF, ga ni. Da o prestavljanju obravnav na sodiščih in neprevzemanju pošte sploh (ponovno) ne izgubljam besed. Ljudstva ga je pa sploh strah, zlasti ob petkih.

Če bi koga moralo biti strah je to Marjan Šarec in to prav ljudstva. Pa ne levičarskih neotesancev, ki bi z ulico radi prevzeli oblast, ampak pravih ljudi, da bi lahko na volitvah obkrožili DA pred njegovo stranko. Sicer pa je očitno mladi Marjan imel “popravca” tudi iz zemljepisa, kajti Janez Janša je nagovoril množico ljudi v Bovcu in ne v Lepeni, na kar je namigoval nekdanji burkež s Šmarce.

P.M.

 

Povezane objave

Tako je Hojs, ob prazniku gasilcev, Golobovim povedal, kar jim gre.

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.