Res neverjetno! Grožnjam taksistov ni videti ne konca ne kraja. Grozili tudi ministru?

slika je simbolna

Že včeraj smo poročali o grožnjah taksistov, ki jih je bil deležen novinar Bojan Požar. Danes razkrivamo nove grožnje.

Grožnje taksistov se nadaljujejo?

“Zaradi groženj z nasiljem smo že včeraj na generalno policijsko upravo pisno podali naznanilo (ovadbo) zoper (ne)znanega storilca, saj tovrstnega početja ne nameravamo (več) tolerirati,” je mogoče prebrati na strani Požareport in to le dan potem, ko je bilo razkrito ozadje Dejana Jefima, sicer solastnika in direktorja družbe Net-Informatika, ki slovenske taksiste nagovarja proti “izkoriščevalskim” Uberjem z namenom, da mu pomagajo pri ohranitvi monopola nad digitalnimi platformami, piše Nova24TV.

Glede na to, da je Jefim sam odprto spregovoril o tem kaj počne, niti ni čudno, da tako goreče nasprotuje ministru Jerneju Vrtovcu in mu povrhu celo očita, da za zakonodajo stoji Mark Boris Andrijanič iz vrst SDS, ki je zaposlen pri Uberju na Poljskem. Povrhu pa Jefim lobira tudi pri opoziciji, čeprav sam ni med registriranimi lobisti.

kot piše Požareport naj bi Jefim osebno in glasno grozil tudi resornemu ministru za infrastrukturo Jerneju Vrtovcu (NSi), ko je začel med sestankom vpiti na ministra, da bodo “dobili svoj Beograd”. Minister Vrtovec je ta sestanek, edini sestanek z Jefimom doslej, nemudoma zapustil. Prav tako pa naj bi Dejan Jefim po nedavnem soočenju z državnim sekretarjem na ministrstvu za infrastrukturo Blažem Košorokom na Odmevih po oddaji fizično neprijetno rinil v Košoroka?

Kot naj bi poročal Požareport, v Dejana Jefima izgublja zaupanje tudi pri opozicijskih poslancih, pa čeprav so si reklamo ob njem pred nedavnim delali poslanci SAB, ampak ti so tako in tako vedno poleg, ko gre za delo PROTI vladi.

Od koga so že novinarji in poslanci ogroženi, draga opozicija?

PM


Preberite tudi:

Grozil novinarju Bojanu Požarju in fasal prijavo na policijo!

 

 

Povezane objave

Računalniki Stojmenove Duh imajo namesto Windows sistema naloženo opremo Linux

Raper Zlatko se spet napihuje in znova grozi Challetu Salletu

Golobova vlada kupuje osemkolesnike Patria. Kje so sedaj levičarji iz časa vlade Janeza Janše?