Robert Golob ima zmešane hormone? Baje gre kar za dva tedna na dopust?

Predsedniku vlade, Robertu Golobu so podivjali hormoni, ve povedati Janja Klasinc, nekdanja novinarka Dela ter kasneje poslanka Pahorjevih Socialnih demokratov in Jankovićeve Pozitivne Slovenije. Popolnoma naj bi zamešal službene in privatne zadeve?

Robert Golob ne gre nikamor brez svoje ljubice. Tako je tudi letošnja osrednja državna proslava postregla s pomenljivimi pogledi, predvsem pa zgražanjem nad obleko Tine Gaber, ki je mislila, da je na modni pisti in ne na državni proslavi. Po rdeči preprogi se je namreč sprehodila v obleki, ki je razkrila res preveč.

Portal Požareport razkriva, da je prihod predsednika vlade in Tine Gaber (kjer je Golob malo gledal častno stražo, malo pa naokoli, če ju drugi gledajo) na sobotno proslavo po rdeči preprogi z govorico telesa tudi pokazal in dokazal, da je v njunem odnosu Gabrova dominantna oseba, kljub Golobovi že pregovorni narcisoidnosti.

Sicer pa naj bi se Golob, seda ukvarjal predvsem z dilemo, kako bo njegova ljubica prisotna na vrhu zveze Nato v Vilniusu. Kajti potem (okoli 12. julija) naj bi s Tino odšla na dopust in to baje, kar za 14 dni.  Pogrešal ga verjetno ne bo nihče?

Povezane objave

Tako je Hojs, ob prazniku gasilcev, Golobovim povedal, kar jim gre.

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Neumna sporočila in slikanje za instagram. To sporoča Golob z ljubico s križarjenja! Odzivi

4 komentarji

Mona lisa 28. 06. 2023 - 10:31
Čisto se mi je odpeljalo.
mona lisa 28. 06. 2023 - 10:35
Čisto se mi je odpeljalo. Tako je ko ostarelemu narcisu zmeša glavo odcvetela konkubina.
Gorvel 28. 06. 2023 - 17:45
ta človek s svojo starleto ne sodi na proslavo krajevne skupnosti, kajšele na državno proslavo
ferrari 53 29. 06. 2023 - 14:09
Naj gre kar za 20 tednov in tam ostane...
Dodaj komentar