Rupar sporočil datum naslednjega shoda upokojencev!

Pavle Rupar, shod upokojencev

Pavel Rupar napoveduje že deveti vseslovenski shod upokojencev Slovenije. Predvsem zaradi neodziva vlade na probleme upokojencev in zaradi vse slabšega položaja upokojencev Slovenije.

1,8 % dodatka je norčevanje vlade dr. Goloba iz nas vseh! Za NVO gredo milijarde, za njim naklonjene medije gre na stotine milijonov, da lažejo in nas ignorirajo. Denar mečejo v svoje sefe z lopato, nas čaka zima, pomankanje, draginja,” je zapisal Pavel Rupar.

“Ne le upokojenci, čakajo poplavljenci na Koroškem, Savinjski, Kamniškem. Podjetja se selijo, reform ni, delavci komaj shajajo čez mesec.. Kar počnejo v parlamentu, na vladi in okoli njih ni več normalno!! Tako se norca iz naroda ni delal še nihče, razen strička, ki je vedno na pravi strani zgodovine za razliko od naroda, ki mu predlaga vedno nove obraze, ki vse zafurajo,” je zapisal Rupar.

Inštitut prvi oktober zahteva:

Dvig pokojnin za 1,8 % :

pri 350 eur znaša 6,3 eur na mesec.

pri 500 eur znaša 9 eur na mesec.

pri 800 eur znaša 14,4 eur na mesec.

SHOD BO 1. DECEMBRA OB 15. URI NA TRGU REPUBLIKE V LJUBLJANI! Po shodi gremo z Jankovićem prižgat novoletne lučke po Ljubljani, so še zapisali na FB strani društva 1. okotober.

Seveda bo, tako, kot vedno, poseben avtobus organiziran tudi iz Maribora, izpred Planeta Tuš. Avtobus bo 1. decembra odpeljal iz Maribora ob 12.30 ustavljal tudi v Hočah in Slovenski Bistrici. To sporočajo iz Podravsko-Mariborske regije društva 1. oktober.

Povezane objave

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Neumna sporočila in slikanje za instagram. To sporoča Golob z ljubico s križarjenja! Odzivi

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

1 komentar

MOPSEN 2. 11. 2023 - 5:25
BRAVO.. desnica,se mora, pod nujno prebudit....konec,je nastavljanja,venomer že drugega lica. DOVOLJ JE BILO. !
Dodaj komentar