Saj ni res, pa je! Anis Ličina ustanavlja stranko! Twitter odzivi!

slika: nova24TV

Anis Ličina, nasilni protestnik, ki je policiste pošiljal v “njihove” vasi ustanavlja svojo stranko! Saj ni res, pa je!

Anis Ličina ustanavlja stranko?

[color-box color=”blue”] “Pozdravljeni vsi skupaj. V nastajanju je apolitična stranka, katera se ne bo opredeljevala na levo in desno, stranka običajnih ljudi, mladih, delavcev in starejših.” Je na družbenem omrežju zapisal nasilni protestnik Anis Ličina.[/color-box]




Seveda so se na to novico odzvali množično tudi uporabniki na družbenih omrežjih, ki so to novico sprejeli bolj za šalo, kot zares:

Očitno se rojevajo zanimive stranke. Le kako se bo ta imenovala? Imate kakšno idejo?

PM




Povezane objave

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Neumna sporočila in slikanje za instagram. To sporoča Golob z ljubico s križarjenja! Odzivi

Saj ni res, pa je. Na urgenci pijani 14-letnici. Neverjetno koliko sta imeli alkohola v krvi.

2 komentarja

Novakec1 15. 11. 2020 - 20:24
Se je za bat da bo imel parlamentarno večino v prvem šusu ker je slolandija že preplavljena z čefurji z vseh vetrov. V taki demokraciji ki je pri nas je vse mogoče.
Maksimilijan Encijan 19. 11. 2020 - 12:35
Mah, 5 min slave za celo življenje sramu ... to je edino kar boste dosegli ... a ti ni jasno, da ljudje, ki ti govorijo da so za delavske pravice, nočejo nič delat in zato pol volijo nekoga, kjer bodo pač na socialni in na kavču doma ... a temu je karantena stopila v glavo, al kaj?!? Politika je mrtva, demokracija je mrtva, pravna država je mrtva, politikov NI ... kraljevina, monarhija, srednji vek, tja se vračamo ... od politika-akademika-misleca-filozofa-humanista, preko fašistov in komunistov, do politično korektnih pezdetkov z nedokončano srednjo šolo .... na koncu vse do mušic enodnevnic, ki mislijo da so zaradi enega protesta popili vso pamet sveta ... tip ne zna 2eh tujih jezikov, ni prebral članka drugje kot na internetu, knjige so za kurjenje (če niso taprave), in vsak petek bodo "free čevapi" ... Čakaj, o kom je že govora? Zoran Thaller?
Dodaj komentar