Se bližajo volitve? Necenzurirano išče denar, Večer raziskuje kdo je mariborski desni medij?

Fotomontaža Demokracija, slika je simbolna

Se bližajo volitve. Levi še posebej Odlazkovi mediji mediji so v ofenzivi. Pri Necenzurirano pospešeni iščejo denar, Večer odkriva mariborske desne medije, da jih lahko oblati in tako dalje.

Levi mediji v ofenzivi proti oblasti

Levi mediji želijo pred volitvami odigrati ključno vlogo pri vzpostavitvi javnega mnenja v Sloveniji. Zagotovo se do rednih volitev da spremeniti še marsikaj. Po različnih scenarijih, ki jih opevajo levi mediji naj bi še letos prišlo do predčasnih parlamentarnih volitev. In mediji se na njih še kako pripravljajo.

Svoje znanje blatenja bodo pisali še bolj pospešeno in iz odkritega delali afere. Pri tem so najbolj izpostavljeni t.i. Odlazkovi mediji, ki širijo silovito anti propagando proti vladi. K njim se je pridružil tudi (vse manj brani), mariborski Večer, katerega trenutno zanimajo portali NTA, Informer, zanima pa ga tudi naš portal. Očitno si Večer na domačem igrišču ne predstavlja t.i. nobenega “desnega” portala. Te je očitno treba uničičiti, da bi rad sam lahko kokodakal neumnosti.

[color-box color=”blue”] Prav zanimivo pa je pri najbolj levem portalu (poleg Mladine) Necenzurirano. Tudi ta “anti Janša” bruhalnik sodi v medijski imperij Martina Odlazka, kot piše portal Požareport, v zadnjem času portal poskuša pospešeno nabirati denar med znanimi slovenskih poslovneži ter investitorji, tudi tistimi, ki so neposredno povezani s politično sceno. In med tistimi, ki naj bi v imenu portala klicala naokoli v lovu za denarjem, naj bi bila tudi nekdanja novinarka Ana Jud.[/color-box]

Ja denar pa je motivacija za vse leve prežvečene in neprežvečena medije, ki bodo pri volitvah odigrali ključno vlogo.

MG

Povezane objave

Tako je ob Blejskem jezeru zadonelo na tisoče frajtonaric! #video

Tako je Hojs, ob prazniku gasilcev, Golobovim povedal, kar jim gre.

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?