Se je Anica Bidar zmešalo! Protestnike poziva naj bodo v sredo opremljeni z zajetnim kosom orodja?

slika: maribor.info

Neverjetno a resnično. Nekaterim je očitno koronavirus namesto na pljuča naselil na možgane. Kako bi drugače lahko poimenovali punt, ki so se ga izmislili tisti ki še vedno govorijo neumnosti in ko Slovence hujskajo po uporu.

Anica Bidar poziva naj bodo protestniki oboroženi?

V slogu vodje kmečkega punta organizatorka sredinega protesta nekdanja glasna zagovornica mariborskga predsednika zedinjene Slovenije Andreja Šiška, Anica Bidar poziva sledilce, naj si vsakdo poišče kakšen zajeten kos orodja s kakršnim bodo opremljeni tudi varnostniki na protestu, ker medna želijo preprečiti, da bi še kdo tepel “slovensko ljudstvo”.  Z gibanjem, ki organizira proteste, je povezan tudi Blaž Kavčič, nekdanji član LDS-a in nečak zloglasnega udbovca Nika Kavčiča.

Bidarjeva v kratkem videoposnetku sicer pojasnjuje, kako naj bi se odvil tokratni miting. V slogu vodje kmečkega punta poziva, da naj si vsakdo poišče kakšen zajeten kos orodja s kakršnim bodo opremljeni tudi varnostniki na protestu, ker medna želijo preprečiti, da bi še kdo tepel “slovensko ljudstvo”. “Leseni štili” naj bi simbolizirali “slovensko državo” in “slovensko ustavo”, opremljeni pa bodo z zastavo “slovenskega naroda”. “Štil” naj bi bil celo vstopnica za protest. Bidarjeva pa mimogrede še postreže s teorijo zarote, da ni dokaza za to, da bi virus zares obstajal, s tem pa po njenem tudi ni osnove za ukrepe proti epidemiji. No nekaterim pri tem res ni pomoči!

Tudi mi se sprašujemo, kdo bo plačnik varovanja teh, kot se je izrazil twiteraš Jaka, “norcev?”

PM

Povezane objave

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

3 komentarji

mapu 11. 01. 2021 - 18:16
To babše je treba spraviti za rešetke....
Ani Bidar 11. 01. 2021 - 21:43
Zmešalo se je podkupljenim medijem, do danes niso dokazali virusa in vi si drznete soditi meni? Za vse boste odgovarjali, pred sodiščem!
Boris Turk 15. 01. 2021 - 9:43
Pisec članka, nimaš razdelanih pojmov o pomenu besedne zveze teorija zarote. Bluziš v tri kovid materne.
Dodaj komentar