Skrajni levičarji delali nered sredi Ljubljane. Hoteli nasilno vstopiti v novo stavbo Roga.

zajem slike, omrežje X

Levičarsko norenje se nadaljuje tudi pod Svobodo, kjer je predsednica Državnega zbora Urška Klakočar Zupančič, zagotovila, da v Svobodi ne bo nihče razganjal protestnikov.

Na mestu nekdanje tovarne Rog je nocoj z odprtjem fotografske razstave avtorjev Branka Čeaka in Jureta Horvata o preobrazbi nekdanje tovarne Rog v kreativno in družabno središče vrata odprl Center Rog. A je odprtje pospremil protest levičarskih skrajnežev, katerim je center Rog služil za “zakajanje”, pijančevanje in še kaj hujšega. Posredovati je morala specialna enota policije.

Povezane objave

Tu so nova dejstva o spornem nakupu računalnikov ministrice za digitalno preobrazbo.

Grozljivka sredi Ljubljane. Neznanci skušali ugrabiti dve dekleti!

Poglejte si ta idiotizem nekdanje Golobove poslanke!

2 komentarja

MOPSEN 27. 10. 2023 - 6:31
Leva drhal.. umazane hijene,....upam,da se požrete med sabo... zdej so pa nacifašisti iz vladne koalicije Svobodnih fašistov tiho,ko so robocoppi, branili Đankoviča in ostale kriminalce iz Ljubljanagrada
Bojan Tomc 31. 10. 2023 - 8:16
Zarečeni kruh... počelo je, poćelo. Urška pa v jok
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več