/ŠLAMASTIKA?/ Tožilka zavrgla kazensko ovadbo zoper Čordića še preden je bila vložena?

sodniško kladivo

Neverjetno a resnično. Tožilka zavrgla kazensko ovadbo še preden je bila vložena? Tako lahko beremo zavrnitev kazenske ovadbe zoper Zlatana Čordiča.

Tožilka zavrgla kazensko ovadbo še preden je bila vložena?

Pri zavrženi kazenski ovadbi zoper Zlatana Čordiča je mogoče re ponagajal tiskarski škrat, a bere se, kot velika malomarnost tožilke, ki je zavrgla kazensko ovadbo zoper Zlatana Čordića, ki je nadlegoval direktorja NIJZ Milana Kreka.

Če si podrobneje pogledamo obvestilo o zavrženju kazenske ovadbe, ki je naslovljena na raperja Zlatana Čordića, lahko vidimo, da je okrožna državna tožilka Maša Podlipnik napisala kar dva različna datuma zavrženja. Zapisala je, da je kazensko ovadbo zavrgla 16. marca 2020, kazenska ovadba pa je bila vložena 15. decembra 2020.

Očitno pa imajo v tožilstvu tako velike probleme, da tožilka sploh ne zmore zapisati pravega datuma zavrženja. Glede na to, da naj bi preciznost predstavljala eno od kvalitet pravnikov, je vse skupaj toliko bolj žalostno.

Kot je priznani pisatelj Goran Vojnović, napisal Zlatku: Dragi moj Zlatko, prebral sem tvoje opravičilo Milanu Kreku in res upam, da je iskreno. Res upam, da si se v mislih vrnil na Fužine in se spomnil tistih fužinskih težakov, ki so hodili za tabo, vedno v paru ali pa celo trije, štirje, in so ti govorili: “Dej ustav se, model,” ali “Dej, da te neki vprašam.”

Očitno se je iz Fužin Zlatko veliko (slabega) naučil!

PM

 

Povezane objave

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

1 komentar

Viktor Hribar 27. 03. 2021 - 20:17
Korekten izraz za slovensko pravosodje je "krivosodje"! In potem se čudijo, da ljudje nimamo zaupanja v pravosdni sistem. V takle pravosodni sistem, kot je tukaj prikazan, imajo zaupanje samo posvečenci. Ti pa so od leta 1945 eni in isti. Kdaj se bo Slovenija demokratiirala, kdaj bo Slovenija postala svobodna?
Dodaj komentar