Spletni portal Nova24TV praznuje 6. rojstni dan!

15. oktobra 2015 se je rodila medijska zgodba, ki je dodobra prevetrila medijski in politični prostor – rodil se je portal Nova24TV.

Portal Nova24TV, praznuje 6. rojstni dan

“Na današnji dan mineva natanko šest let odkar je luč sveta ugledal portal Nova24TV. Takrat nam je marsikdo napovedal kratek obstoj v krutem medijskem svetu, kjer ni prostora za drugače misleče. Diskreditirali so nas na vsakem koraku, toda obstali smo in javnosti dokazali, da je možno uspeti z majhno ekipo entuziastov ter skromnimi sredstvi. V le nekaj letih smo zrasli v enega najbolj obiskanih novičarskih portalov v Sloveniji in si s trdim delom priborili zavidanja vreden ugled ter vpliv – zaradi česar smo velik trn v peti tistih svetih krav, ki so dolga leta veljale za nedotakljive;” so zapisali na portalu Nova24TV.

V naslednjem letu pa 5. rojstni dan praznuje tudi portal e-maribor. Na portalu je bila prva novica objavljena 14. februarja 2017 in je govorila o izgradnji Magne.

O praznovanju 5. obletnice našega portala bomo spregovorili v naslednjih dneh-

P.M.

 

 

Povezane objave

Tako je Hojs, ob prazniku gasilcev, Golobovim povedal, kar jim gre.

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

3 komentarji

Miran Gornik 15. 10. 2021 - 8:51
Čestitam Novi TV za jubilej!
Dada 15. 10. 2021 - 9:19
isti članki v nori24tv kot demokraciji, torej eden se naj poslovi.
Dada 15. 10. 2021 - 9:33
Nora24tv bi lahko pojasnila, Zakaj je Janša dve leti vabil EU komisijo , da preverijo stanje demokracije v Sloveniji, stanje vladavine prava, SEDAJ, ko pa so prišli, pa je odklonil sestanek, minister za kulturo je odklonil, JANŠA, pa vseeno twita proti komisiji in poslancem EU. Zakaj se Janša krega s francoskim šefom za sodelovanje z EU, ki je samo pozval na korektno komunikacijo, JANŠA pa ga je napadel, kot >Nizotemskega. A JE TO ZUNANJA POLITIKA ALI PA JE JANŠI NEKAJ STOPILO V GLAVO. MOGOČE MISLI, DA JE PREDSEDNIK EU-
Dodaj komentar