Švarc Pipanova sodnikom spet obljublja denar. Tokrat po tisoč evrov dodatno na mesec

Dominika Švarc Pipan, zajem zaslona

Vprašanje, ki ne radi dolgega razmisleka! Zakaj se levi politični provinjenci nič ne zgodi? Zakaj procesi zastarajo ali pa se končajo z oprostilno sodbo? Zakaj za ene veljajo takšna, za druge pa drugačna pravila? 

Levičarska Golobova oblast hrani sodnike in tožilce z zajetnim kupčkom denarja? In potem se objemajočemu županu Ljubljane nič ne zgodi? Obsojen ni bil niti Ludvik Tomšič, ki je odkrito grozil s smrtjo takratnemu predsedniku vlade, Janezu Janši. Padajo globe in procesi v zadevi petkovih kolesarjev, ki so brez, da bi najavili proteste razbijali po Ljubljani, se neprimerno vedli, ustavljali promet. Nič se ni zgodilo z Zlatkom Čordićem, ki je nadlegoval direktorja NIjZ, odtujil snemalci Nove24TV kamero, grozil uslužbenki na ministrstvu za kulturo itd.

Tudi glede spornih poslov okoli Gen-ija predsednika vlade Roberta Goloba, se ni nič zgodilo. Tudi famozni Fotopub bo po vsej verjetnosti pometen pod preprogo? In potem se ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan in Zoran Janković še objemata na partizanski proslavi. 

Zoran Jankovič in Dominika Švarc Pipan v objemu, slika twitter

Seveda se ministrica ne da. Sodnikom in tožilcem je potrebno zagotoviti več denarja, pa konec. Na ministrstvu so tako pripravili nov predlog interventnega zakona, ki bi sodnikom in tožilcem zagotovil dodatnih tisoč evrov bruto plače na mesec. 

Le kdo bi potem preganjal koga iz leve politične opcije, če pa sodnikom in tožilcem ministrica obljubljajo kar 1000 evrov dodatka k plači?

Povezane objave

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Neumna sporočila in slikanje za instagram. To sporoča Golob z ljubico s križarjenja! Odzivi

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

3 komentarji

Čunga Lunga 18. 12. 2023 - 12:53
Naj jim da trikrat več ,revežem. Bomo prej šli cugrunt.
Gorvel 18. 12. 2023 - 15:58
To niso nobeni sodniki. Ti so zlo, ki so začetek umiranja ciuivilizacije. Nova generacija je slepa in se bo z nami vred pokopala, žal !
Čakija Noris 19. 12. 2023 - 4:41
1000€? To ni nič. Jaz bi jim plačal iz vašega žepa najmanj 5.000€. https://media0.giphy.com/media/g5DhhqNOwhD7W/giphy-downsized-small.mp4
Dodaj komentar