Težave Tanje Fajon in kdo stoji za zgodbo klanjanja Kidriču?

zajem slike, Planet TV

Tanja Fajon naj bi v stranki imela težave. SD očitno ni tako močan, kot govorijo pravljičarji stranke. Ni pa Golob njihov edini problem.

Finančni problemi Tanje Fajon?

Tanja Fajon, z njo pa Socialni demokrati, imajo zelo resne težave. Ne samo da bi Fajonova morala istiti stranko”  imajo tudi uradno precejšnje finančne dolgove (kredite), Fajonova pa begava politična stališča ter izjave, ušla sta jim tudi dva dolgoletna pomembna mecena (beri: financerja) stranke: Otmar Zorn, ki je prestopil k Robertu Golobu in širši javnosti praktično neznani poslovnež Andrej Rautner. Ki pa je med insajderji veljal tudi za “denarnico SD”.

Na drugi strani, pa, kot piše Požareport,  pa vplivni kadrovik in vodilni komunikacijsko-politični strateg ob Tanji Fajon postaja Matevž Frangež, nekdanji mariborski poslanec SD, nesojeni mariborski župan in nekdanji državni sekretar v vladnem kabinetu Mira Cerarja, kasneje ne preveč uspešni podjetnik.  Sicer pa Matevž Frangež ne velja ravno za pametnega politika. je pa tisti, ki je na listo mariborskih kandidatov za poslance sforsiral “sporno” Emilijo Stojmenovo Duh, ki je politično vsekakor bližje Levici kot SD in ki v Mariboru ne pomeni popolnoma NIČ. 

In ko smo že pri Socialnih demokratih… kdo je bil tisti, ki je uvedel klanjanje morilcem? V oddaji Arena, to vehimentno priznava Igor Lukšič. 

Povezane objave

Tako je Hojs, ob prazniku gasilcev, Golobovim povedal, kar jim gre.

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.