To je slika o slovenski realnosti, ki se je, kot vihar razširila po spletu!

koronavirus Slovenija

Medtem, ko se večina ljudi trudi in upošteva ukrepe zoper koronavirus, pa drugi še naprej zganjajo norčije.

Slika, ki je preplavila splet

Po tem, ko je preko levičarskih medijev in predvsem levice izbruhnila t.i. afera, ko je policist  oglobil kurirja podjetja Wolt, ker naj bi jedel burek, pa se je kasneje izkazalo, da to seveda ne drži in da so to čiste levičarske laži, so sedaj znašli tudi posamezniki ki na istem mestu jedo burek.




A to ni le neumnost brez primere, ampak predvsem norčevanje iz ljudi. Še posebej tistih, ki dnevno skrbijo za vse Covid bolnike, ki se trudijo za vse nas, medtem, ko se bolnišnice še vedno polnejo. Tako je nastala slika, ki je danes preplavila svetovni splet.

Norčevanje iz ukrepov, nas je danes pripeljalo ponovno preko številke 2000 dnevnih okuž, za posledicami koronavirusa pa je umrlo ponovno kar 43 ljudi. kdo se ob tem še lahko dela norca?

PM





Povezane objave

Tako je Hojs, ob prazniku gasilcev, Golobovim povedal, kar jim gre.

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

3 komentarji

Maksimilijan Encijan 19. 11. 2020 - 12:03
Moli? Mislim, iz fotografije je možnih več zaključkov, nemogoče pa je da ta oseba, ki kleči tudi moli ... lepo Vas prosim, kakšen spin, pa dejte no mal več spoštovanja do bralcev pokazat, a jih imate res za tako maloumne? Razumem, komu je namenjen portal, sam kaj takega ... - oseba ne moli, zgolj kleči - oseba ima uperjen pogled proti nadzorni plošči na medicinski postelji, medtem ko z levo roko regulira nastavitev višine postelje (ali nekaj tipka na display, ki je ob strani postelje) - če bi oseba molila, a je res to njena narava drža za molitev? Kam gleda, zakaj ima desno roko naslonjeno na rob postelje, kot protiutez levi roki, s katero nekaj tipka. - pa kdo moli na ENEM kolenu in še to na LEVEM, a je vitez in je prišla po posvetitev. - če bi dejasno molila, bi stala ob postelji s sklonjeno glavo in rokama v poziciji za molitev, ne pa da se z medicinsko opremo valja po tleh, ker je začutila, da bo molitev pomagala bolniku ... Kar se pa bureka tiče, mala provokacija malih pezdetov, maminih sinčkov s prepolnimi usti besed in groženj ... dokler jih mamica seveda drži za rokico.
Lanareed 26. 11. 2020 - 21:06
Encijan, ti si idiot, z iq - jem
Lanareed 26. 11. 2020 - 21:09
Encijan, ti si idiot z IQ neandertalca
Dodaj komentar