Twitter danes dobil novo ime in logotip! Brez ptiča, poslej z znakom X!

Nova podoba twitterja

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Lastnik družbenega omrežja Twitter Elon Musk in njegova nova glavna izvršna direktorica Linda Yaccarino sta v nedeljo napovedala preimenovanje omrežja v X,

Kot je po poročanju francoske tiskovne agencije AFP sporočil Elon Musk, ki je svojo profilno fotografijo že spremenil v bel simbol črke X na črni podlagi, so se odločili za minimalističen logotip po zgledu umetniškega sloga art deco. Del preobrazbe je tudi poimenovanje objave na omrežju kot X. Tako se je danes spremenil logotip tega priljubljenega družbenega omrežja tudi v Evropi.

Musk, ki je Twitterjevo krovno družbo poimenoval X Corporation, je že pred časom napovedal, da je cilj njegovega prevzema Twitterja pospešitev ustvarjanja aplikacije X, ki naj bi bila “aplikacija vsega”. Kot navaja AFP, se ime nanaša na podjetje X.com, ki ga je ustanovil leta 1999 in ki je postopoma preraslo v velikana plačilnih storitev PayPal. Aplikacija, ki jo načrtuje Musk, bo po ocenah AFP še vedno delovala kot družbeno omrežje, ki pa bo vključevalo tudi mobilna plačila in pošiljanje sporočil.[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Tako bomo od danes dalje deležni nekaj novega in svežega. Upajmo, da na bolje!

vir. Siol.net[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

Tako je ob Blejskem jezeru zadonelo na tisoče frajtonaric! #video

Tako je Hojs, ob prazniku gasilcev, Golobovim povedal, kar jim gre.

Neumna sporočila in slikanje za instagram. To sporoča Golob z ljubico s križarjenja! Odzivi