V anketi ste odločili. Aleksandra Pivec naj se poda na volitve!

Aleksandra Pivec

Levičarski mediji so tiho ob tem, da na volitve odhaja po vsej verjetnosti tudi Aleksandra Pivec, nekdanja predsednica stranke DESUS in nekdanja kmetijska ministrica.

Aleksandra Pivec na volitve?

Levičarski mediji so dobesedno utihnili ob dejstvu, da se nekdanja kmetijska ministrica in nekdanja predsednica DESUS-a odločila za politiko. Ko se je za politiko odločil pred dvema letoma Marjan Šarec pa so dobesedno ponoreli.

Tako so pred nekaj dnevi zapisali tudi v Pivčevem gibanju na družbenem omrežju facebook: “Vedno glasnejši so tudi pozivi razočaranih bivših članov stranke Desus, ki vsakodnevno zapuščajo stranko, in ki pozivajo na ustanovitev nove stranke. Močni in vse glasnejši so pozivi Vas članic in članov, ki si več ne želite politike, ki nas razdvaja in se ukvarja z vprašanji in problemi iz preteklosti in išče odgovore, ki ne bodo pripomogli k boljši prihodnosti naših ljudi.”

V anketi  ste njeno kandidaturo odločno podprli

Tudi na našem portalu smo zato naredili anketao, kjer smo vas spraševali: Ali podpirate Aleksandro Pivec pri ustanavljanju lastne stranke? V dveh dne smo prejeli smo kar 2764 glasov. Kar 2048 ljudi se je odločilo, naj Aleksandra Pivec ustanovi svojo stranko!
[poll id=”62″]

V novi anketi pa vas sprašujemo, kako boste preživeli božič. Sodelujte!

[poll id=”63″]

PM

 

Povezane objave

To so laži Marka Milosavljevića, ki jih je natvezil za Voice of America

Predsednik vlade Robert Golob je grozil sindikatu Fides?

Predsednica države spet dela tisto, kar ni njeno delo. Tokrat se vtika v stavko zdravnikov?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več