V Črni na Koroškem se je zastrupilo 32 vojakov in gasilcev

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Črna na Koroškem je ena od najbolj opustošenih občin po poplavah. V občini še vedno primanjkuje prostovoljcev, a včeraj so ravno tisti, ki so pomagali, sami potrebovali pomoč.

Popoldne je v Črni na Koroškem prišlo do delovne nesreče. Med čiščenjem kletnih prostorov pod vodstvom gasilske enote je prišlo do zastrupitve z ogljikovim monoksidom. Plinu je bilo izpostavljenih 32 oseb, od tega 18 pripadnikov makedonske vojske, 8 gasilcev in 6 pripadnikov Slovenske vojske. Kasneje so bili obveščani, da se je še dvema gasilcema stanje poslabšalo, zaradi česar bosta z reševalnim vozilom prepeljana v bolnišnico.

Kot je poročal spletni Večer, naj bi do nesreče prišlo pri sanacijskih delih na kegljišču, po njihovih podatkih pa naj bi se zastrupila deseterica, nekateri naj bi se tudi onesvestili.

V bolnišnice je bilo tako prepeljanih deset oseb, medtem ko so preostale, izpostavljene plinu, zadržali na opazovanju v osnovni šoli v Mežici. Če se jim bo stanje poslabšalo, jih bodo prepeljali v bolnišnico. K sreči so vsi izven življenjske nevarnosti. [/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Neumna sporočila in slikanje za instagram. To sporoča Golob z ljubico s križarjenja! Odzivi

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.