Za otroke umorjene Sabine so zbrali denar dobri ljudje. Poskrbeli tudi za računalnike.

Sabina Arklinič, slikka, družbena omrežje

V frizerskem studiu v Vidmu pri Ptuju, kraju od koder je prihajal umorjena Sabina je pred dnevi stekla akcija zbiranja denarja za otroke umorjene mlade mamice Sabine. Zbrali so zajeten kupček denarja.

Lastnica frizerskega salona lastnica Manuela Murko je denar predala materi pokojne, v prisotnosti župana in podžupanje občine Podlehnik. Cilj je bil dosežen, zbralo se je 10.055 evrov, pa tudi dve sobi, 4 računalniki za otroke, aktivne počitnice s psihologi in terapevti, donacija mesa in podobno.

“Odleglo mi je, saj vem, da je denar v pravih rokah,” je dejala lastnica frizerskega salona. “Nisem si niti mislila, da bom sebe in salon medijsko izpostavila, posledično tudi, da bom pod psihičnimi pritiski, saj je objava dosegla več kot 3.600 delitev, veliko je bilo klicev, še več sporočil z ganljivimi zapisi. Moram priznati, da me je to še bolj povezalo z nesrečno zgodbo, hkrati pa nisem imela izbire pobega od negativnih misli in pogovora o dogodku. Hvala mojim strankam za vse prispevke, za vso podporo v nemočnih dneh, še večji hvala pa vsem, ki ste se bili pripravljeni pripeljati iz vseh koncev Slovenije, vsem podjetjem in ostalim, ki vam je bilo mar in ste pomagali,” je dejala lastnica za portal Lokalec.

Pri takih tragedijah Slovenci znamo stopiti skupaj. A namesto, da bi takim ljudem pomagala država, so pomagali srčni ljudje. Tudi računalnike za 4 otroke ni ponudila država oziroma ministrica Emilija Stojmenova Duh, ampak dobri ljudje. Računalniki ministrstva, kupljeni za naš denar pa raje “gnijejo” v skladišču.

 

Povezane objave

Le kdo je novi stranki Svoboda odobril 900.000 evrov kredita?

Je Irena Joveva, najslabša kandidatka za Evropske volitve?

To se je včeraj dogajalo na avtocesti. Poglejte kaj je počel voznik avtobusa

1 komentar

Antonius 21. 04. 2024 - 6:08
Ne športni bravo, tiho hvaležnost in srčno zahvalo si zasluži Manuela Murko. Nadvse dragoceno darilo osirotelim otrokom je tudi njim v spoznanje, kakšna nesebična prijateljica je bila njihovi Mami. Malo pa sem v postaranih očeh solzen. Ja, srčna Manuela Murko.
Dodaj komentar