Zapis ki odmeva! Kako je Janez Janša, Matjažu Nemcu povedal kar mu gre!

Včerajšnji incident levičarske aktivistke na avtobusu na Vranskem, je pri poslancu Matjažu Nemcu, imenovanemu Nitka, sprožil veliko negodovanja.

Zapis Janeza Janše ki odmeva

Potem ko so včeraj po družbenem omrežju Facebook zaokrožile fotografije in posnetki najstnice, ki naj bi jo policisti zaradi neuporabe zaščitne maske na avtobusu vklenili, so s policije sporočili, da mladoletna potnica N. B. v postopku s pristojnimi ni želela sodelovati. Policista sta dekletu ukazala, naj zapusti avtobus, česar pa kljub opozorilu, da bosta zoper njo uporabila prisilna sredstva, če ukaza ne bo upoštevala, ni hotela storiti. Kot so še pojasnili, dekle tudi ni želelo na vpogled izročiti osebnega dokumenta, s katerim bi policista potrdila njeno identiteto.

Vnaprej načrtovan scenarij levičarske, sicer mladoletne, aktivistke, pod vplivom znanega levičarskega provokatorja Nikite Severja iz Grosuplja, se je končal s posredovanjem policije in verjetno tudi plačilnim nalogom.




O tem pa je bil očitno takoj obveščen tudi Matjaž Nemec, intelektualec slovenskega parlamenta, da mu ni para in glasen zagovornik Hojsove interpelacije.

Na navijaško vzdušje Matjaža Nemca se je odzval tudi predsednik vlade Janez Janša, ki mu je na tviterju nalil “čistega vina” in mu zaprl usta: Odkrito spodbujanje k kršitvi pravil, ki varujejo javno zdravje n še posebej življenja ranljivih skupin, je skrajno zavržno. Splošno ogrožujoče. Politiki starnke SD in LMŠ s takim ravnanjem rušite napore zdravstva in vseh drugih ter se norčujete iz vladavine prava,” je zapisal Janša.

Dokler bodo taki, kot so Matjaž Nemec, Tanja Fajon in še kdo odkrito podpirali ljudi, ki ne želijo uporabljati mask, bo pač stanje v Sloveniji takšno, kot je sedaj. ŽAL!

MG


Povezane objave

Tako je Hojs, ob prazniku gasilcev, Golobovim povedal, kar jim gre.

Tako pa je mlada harmonikarica zaigrala s prevezo čez oči znano Miheličevo skladbo

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

1 komentar

Rogerg 23. 09. 2020 - 13:05
Mater, ki se je zavzela za svojo smrkljo...pa Matjaž Nemec, pa še ta smrklja, vzgajana za nemško lisico pri SD ...vse te bi treba poslati na prevzgojo...
Dodaj komentar