/ZLOBA?/ Pazite kaj pišete Alenki Bratušek! Tožila vas bo?

Alenka Bratušek, slika omrežje X

O Alenki Bratušek pišite same lepe stvari. Drugače vas bo verjeno tožila. Tako sporočilo namreč daje ljudem predsednica SAB?

ALENKA BRATUŠEK S TOŽBO NAD DAVORINA KOPŠETA?

Nebi bilo prvič, da bi Alenka Bratušek koga tožila. Spomnimo se Janija Božiča je bil leta 2015 na ljubljanskem sodišču obsojen na pogojno zaporno kazen, ker je leta 2013 v državnem zboru posnel SMS-sporočilo takratne premierke Alenke Bratušek in ga objavil na svojem spletnem portalu. Šlo je za posnetek čestitke za izvolitev na premiersko funkcijo, ki jo je Bratuškova prejela že 20 minut pred razglasitvijo rezultatov tajnega glasovanja poslancev.

No, tokrat se je Alenka spravila na tvit, Davorina Kopšeta, invalida, zvestega člana Slovenske demokratske stranke. Danes je namreč na twitterju zapisal, da ga Alenka Bratušek toži: “Alenka Bratušek, zagotavljam vam, da tožbe, ki ste mi jo poslali, ne morete dobiti. Zahteval bom izvedbo naroka, kjer pričakujem “prijetno” osebno srečanje in javno bom objavljal ves potek na sodišču. Vprašanja za vas imam že pripravljena.”

[color-box color=”blue”] Domnevamo, da gre za Kopšetov odgovor na Alenkin zapis, ko je javnosti povedala, da ne bo uporabljala aplikacije ostani zdrav, dokler se ne bo prepričala, da ji Aleš Hojs pri gibanju ne more slediti! Davorin Kopše je zapisal, da ga to spominja na tip ženske, kakršne si pred leti med 3. in 4. uro zjutraj našel osamljene v diskotekah in si jih lahko odpeljal za bližnji vogal.[/color-box]

Sicer pa nas tudi zanima ali si je Alenka že naložila aplikacijo ostani zdrav. No ta aplikacija sicer pomaga pri odkrivanju okuženih oseb. Pri odkrivanju človeške zlobe pa žal ne.

PM

Preberite tudi: 

ZASAČENA! Alenka Bratušek na odboru za zdravstvo spet brez maske?

 

 

Povezane objave

Tako je ob Blejskem jezeru zadonelo na tisoče frajtonaric! #video

Tako je Hojs, ob prazniku gasilcev, Golobovim povedal, kar jim gre.

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

3 komentarji

MOPSEN 10. 03. 2021 - 9:40
Še ena nedotakljiva RDEČA NEDOTAKLJIVA HIJENA. Pljuvaš in groziš lahko samo...je celo priporočljivo, po JJ.
Brane 10. 03. 2021 - 11:09
A za njene žalitve lahko tožimo?
Dodaj komentar