Afera Fotopub, po letu dni še brez epiloga. Glavni obiskovalci iz Levice pa molčijo!

Afrea Fotopub, ki se je razkrila pred več, kot letom dni, še danes nima epiloga. Čeprav so v Fotopub hodili znani pomembneži iz leve politične scene, predvsem Levice.

Policija je pred letom dni začela preverjati sume domnevnih kaznivih dejanj spolnega nasilja na podlagi anonimnih izpovedi, ki so bremenile umetnika in vodjo društva Fotopub Dušana Smodeja. Ljubljanski kriminalisti so oktobra lani končali preiskavo kaznivih dejanj, maja je zadevo prevzelo okrožno sodišče, kazenska preiskava baje še poteka.

Preiskava zoper osumljenca Dušana Smodeja, proti kateremu očitki segajo od spolnega nasilja do hudih telesnih poškodb, uvedlo kazensko preiskavo, je sicer v teku, a problem tiči nekje druge. Smodej pozna veliko ljudi, ki so se hodili v Fotopub “zabavat”, predvsem iz leve politične scene. V Fotopub so hodili tako minister Luka Mesec, kot ministrica Asta Vrečko in podobno.

In, ko smo že pri Asti vrečko, njeno ministrstvo je Fotopub sicer vzelo pod drobnogled , a je v začetku junija za STA odgovorilo, da niso ugotovili hujših kršitev. Seveda niso in verjetno tudi ne bodo?

Čakamo na epilog! Mesec, Vrečko, Kek, Kordiš in še kdo? Skrijte se!

Povezane objave

To so laži Marka Milosavljevića, ki jih je natvezil za Voice of America

Predsednik vlade Robert Golob je grozil sindikatu Fides?

Predsednica države spet dela tisto, kar ni njeno delo. Tokrat se vtika v stavko zdravnikov?

2 komentarja

Nata 23. 08. 2023 - 10:48
Baje še poteka?? Pa ja de!
Gorvel 23. 08. 2023 - 12:02
Klub bodo kmalu prevzeli migranti. Pokazali bodo kaj je prava 'jeba'. Ne samo Smodeju, tudi vsem levičarjem. Ne bodo gledali katera je od katerih hčerka. Brez radiatorjev in drog. Kmalu.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več