Aleš Hojs, nekdanji kulturni ministrci Širca, povedal svoje! Tudi Hitler je bil malar!

Nekdanja (leva) ministrica propadle LDS, Majda Širca, je očitno obsedena s slikami skrajno levičarskega “slikarja” Arjana Pregla. 

No, v Galeriji Y, so v petek odprli razstavo levičarskega “slikarja” Arjana Pregla, še enega v luči politike, ki ga Širca obožuje. Predstavil se je s  svežimi deli, ki so združena pod naslovom Lepa reč! Kustosinja Maša Žekš pravi, da so izbrana dela v glavnem nastala v zadnji polovici leta.

Širca je tako v vsej svoji vzhičenosti zapisala: “Arjan ni le rentgenski interpret družbe, spletni “pedagog” in oster slikar, temveč tudi duhovit malar (a ne na prvo žogo). Ikarjev let na sveži (še diši po barvi!) razstavi Lepa reč!”

Je pa Širci odgovoril kar predsednik mestnega odbora SDS in nekdanji notranji minister Aleš Hojs: “Res je pravi malar. Posebej otroške pobarvanke mu ležijo. Glede interpreta družbe pa le v spomin, da je bil tudi Hitler malar!”

Če levičarji v teh slikah res prepoznajo umetnost, nič čudnega, da vse propada?

Vir: Slovenske novice

Povezane objave

Tako približno potekala “depolitizacija” in “osvoboditev” naše RTV? (video)

Tako je Žan Mahnič zaprl usta Leni Grgurevič (video)

Bizarno! POP TV z novo igrano serijo raje reklamira hrvaško kot slovensko primorje

1 komentar

Metod Kvargl 6. 10. 2023 - 13:04
Zaboga, kaj se Hors ima za oglašati?! Moški del naroda ga ima pun kurac. Vtihne naj, imbecil zblojeni....
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več