Bratuškova, brez dovoljenja snemala svoje govore pred DSO Ljubljana.

Alenka Bratušek, slika omrežje X

V DSO Ljubljana Vič-Rudnik je direktorica Melita Zorec jasna: “Bratuškova je brez dovoljenja snemala svoja politična stališča pred našim domom in jih zdaj javno objavlja!”

»Nedopustno je, kar si je brez našega dovoljenja in soglasja privoščila stranka SAB s predsednico na čelu.« Tako se začenja objava DSO Ljubljana Vič-Rudnik (pod njo je podpisana direktorica Melita Zorec), ki se nadaljuje, da je Alenka Bratušek »brez dovoljenja snemala svoja politična stališča pred našim domom in jih zdaj javno objavlja. To obsojamo in se od izjav političarke ograjujemo«. Pišejo Slovenske novice.

Vztrajajo, da v njihovem domu, pa tudi pred njim, ni nobenega prostora za politiko, zato prosijo, da se to spoštuje: »V DSO Ljubljana Vič Rudnik ne dovolimo, da bi nas kdor koli uporabljal kot pano oz. ozadje za svoje politične interese.«

Zapis direktorice Zorec je nastal zaradi spodnjega posnetka Bratuškove. Na njem je postavljena pred prej omenjeni DSO, v govori predsednica SAB o dvigu plač v zdravstvu in socialnem varstvu. 

Očitno so časi, ko je bila Bratuškova popularna po celi Sloveniji minili. Pa tudi rdeči čeveljčki, ki so nosili napis: !Predsednica vlade Alenka Bratušek,” so očitno že preveč “znucani”. 

čevlji Alenke Bratušek

P.M.

Povezane objave

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?

SDS zahteva parlamentarno komisijo v zvezi z nezakonitimi odvzemi otrok v porodnišnicah v času komunizma