Je portal 24ur, objavil še eno eklatantno “glupo” laž?

Neverjetno, a resnično. Spletni portal 24ur je poročal, da naj bi poslanka Slovenske demokratske stranke trčila v avto poslanke LMŠ in pobegnila s kraje nesreče.

ŠE ENA LAŽ PORTALA 24UR?

Zgodba oziroma NOVA popova “umazana” pravljica seveda ne pije vode. Poslanka, gre za Eleno Zavadlav Ušaj, naj bi 15. oktobra letos, sicer res oplazila in opraskala parkirano vozilo mariborske poslanke LMŠ Lidije Divjak Mirnik, a je dogodek prijavila policiji in se zanj tudi opravičila. Gre torej za zlonamerno zavajanje spletnega portala medija, ki je pred dnevi sprožil afero “glupi davki”, s katero so poskušali očrniti ministra za okolje in prostor Andreja Vizjaka, a se je pozneje ugotovilo, da je glup le tisti, ki je neumno afero zakuhal, saj je posnetek pogovora med njim in Bojanom Petanom lepljenka?

Poslanski kolegici Lidiji Divjak Mirnik se je Elana Zavadlav Ušaj v telefonskem pogovoru tudi opravičila za nesrečo, Lidija pa je opravičilo sprejela. Zavadlav Ušajeva pa JE nezgodo tudi prijavila policiji in ima policijsko zabeležko s plačilnim nalogom globe v višini 120 evrov,” so pojasnili v službi za odnose z javnostmi največje parlamentarne stranke.

Od “glupe” afere z “glupo” lepljenko, do nove “glupe” laži? In kdo je pravzaprav tu “glup”?

P.M.

Povezane objave

Podivjani voznik sredi Maribora s Teslo podrl pešca in priletel na teraso lokala!

Še kamen bi zajokal! To je oče napisal svojemu 14-letnemu sinu, ki je umrl v prometni nesreči.

Tragedija v Staršah. Umrl 14-letnik!

7 komentarjev

MOPSEN 23. 10. 2021 - 18:06
Res mi je žal,da je avto samo oplazila,... tej nagnusni krastači, bi ga morala celga razbit.
Dada 24. 10. 2021 - 3:29
Kretenski opranoglavec...... V Polju imajo prosto posteljo, vedno za člane SDS.
Nata 24. 10. 2021 - 4:19
Pa ne samo za vaše nasprotnike. Tudi za folk vše branže bi se prostor našel
Dada 24. 10. 2021 - 3:31
Nekaj za Janšo in njegovega pribočmika Ažeta Logarja, ki je kot SDS hotel postati župan Ljubljane.... Ljubljana razglašena za najboljšo zeleno prestolnico v Evropi Novico je že objavila revija Forbes USA z 80 milijoni bralcev... ČESTITAMO DOLGOLETNEMU ŽUPANU JANKOVIĆU IN NJEGOVI EKIPI.
Novo Jutro 24. 10. 2021 - 14:20
Hmm....čestitke tudi za 'gnojnico', ki bo kmalu primešana k vodi....za 'betonsko' stolpnico',....za prometne zagate,...za uničevanje 'slovenske umetniških del' ....za polovičarski stadion,.....itd... Kmalu bo LJ tudi velika tržnica za 'opanke' in 'opankarje'.
Dada 24. 10. 2021 - 3:38
NE GOSPODA LAŽNIVCI. NI OSTALO PRI ### NAJ BI ###. GOSPA SDS POSLANKA JE NA PODLAGI DOKAZOV KAMER IZ GARAŽE, ŽE NAJDENA S STRANI POLICIJE IN JE TUDI PLAČALA KAZEN. NO, ZA SDS ČLANE JE TO ČISTO NORMALNO, DA POVZROČIJO ŠKODO IN POTEM SE DELAJO NEDOLŽNE. BOGNEDAJ, DA BI SE KDO IZ SDS OPRAVIČIL,. JASNO, ZGLED PO JANŠI.
Nata 24. 10. 2021 - 4:22
Pravzaprav ni glupo. . . . . . ne izbirajo sredstev za diskreditacijo vsega, kar je v zvezi s sedanjo vlado.
Dodaj komentar