Jelinčič ostro nad Jadranko Juras. Toninu poslal pismo!

slika: Demokracija

Zmago jelinčič se je odločno postavil za slovenske vojake in ministru za obrambo poslal pismo z zahtevo po ukrepanju.

PISMO ZMAGA JELINČIČA, MATEJU TONINU

V Slovenski nacionalni strani smo prepričani, da je proti ga. Juras potrebno sprožiti postopek, ker pa glede na njeno levičarsko usmeritev mislim, da tega gospod “pooblaščena uradna oseba” ne bo storil, te na njegovo zelo verjetno nedelo opozarjam,” je opozoril predsednik SNS Zmago Jelinčič v pismu obrambnemu ministru Mateju Toninu. Hkrati je mnenja, da je Slovenska vojska temelj državnosti, obrambe ter integritete naše države, zato ne dovolijo, da bi jo kdorkoli omalovaževal, obrekoval ali žalil.

To je pismo Zmaga Jelinčiča:

Kot je v zaključku zapisal Zmago Jelinčič, V SNS cenimo in spoštujemo slovensko vojsko, saj brez nje nebi bilo slovenske države. kako se bo na pismo odzval Matej Tonin bomo poročali.

PM

Povezane objave

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?

SDS zahteva parlamentarno komisijo v zvezi z nezakonitimi odvzemi otrok v porodnišnicah v času komunizma

4 komentarji

YONG 30. 11. 2020 - 16:14
Žalostno, da vrhovni poveljnik, predsednik države in tudi vladna koalicija nista bili sposobni tako pravilno in odločno reagirati, kot predsednik opozicijske stranke! Ali se zares lahko nekaznovano zmerja in žali našo vojsko, ter jemlje sredstva za delovanje? Koliko časa še?
Maksimilijan Encijan 1. 12. 2020 - 13:50
Toliko časa, dokler se ocena ne dvigne iz nezadostne oz. zadostne ... to je ravno ZADOSTI slabo, da imajo državljani, ki plačujejo za obrambo (denar gre pa neznano kam ... čeprav vemo, kam) pravico izraziti svoje mnenje ali nestrinjanje s porabo njihovega denarja ... to, da je vojska za nič in dela po nareku Beograda ... ojoj, pardon, nekega drugega "grada", je rezultat politične (ne)sposobnosti vseh Vlad, ki so do sedaj grele klopi v Parlamentu.
ja bb 30. 11. 2020 - 20:47
Mah kdo pa to rezgetajoco kobilo sploh pozna in resno jemlje? Zdej že vsak bolnik, ki malo porezgeta na rtv, je huda faca??!
Maksimilijan Encijan 1. 12. 2020 - 13:46
Zmago, inšpektor za nedelo
Dodaj komentar