Škandal v Romuniji! Kaj sta na Covid oddelku počela zdravnik in medicinska sestra?

Pred dnevi se je v Romuniji zgodil velik škandal. Javnost je namreč izvedela, kaj sta med delovnim časom počela medicinska sestra in zdravnik.

Predajala sta se strastem kar na Covid oddelku


Romunski mediji poročajo, da sta zdravnik in medicinska sestra strastem predajala kar na covid oddelku, v eni izmed sob, kjer imajo zdravniki ponavadi malico. Eden izmed zaposlenih, naj bi ju večkrat skrivaj zalotil. Čakal je le na pravi trenutek in v anonimnem pismu  nato vse sporočil direktorju. Ta je takoj sprožil raziskavo.

[color-box color=”blue”] V pismu je pisalo, da se je njuno obnašanje bilo izredno neprofesionalni in nespoštljivo do pacientov. V času dela naj bi si celo prirejala mini zabave. Medtem, ko so se nekateri pacienti borili za življenje, sta se smejala, uživala in flirtala.[/color-box]

Videli pa so ju tudi ostali zaposleni. Večkrat sta tudi skupaj zapuščala sobo hotela, ki se je nahajal v bližini bolnišnice. Tam je bolnišnica imela rezervirane sobe za vse zdravstvene delavce, ki so delali na covid oddelku. Tja so se lahko šli spočit, po več urah napornega dela.

Romunska javnost je ogorčena. Zdravnik in medicinska sestra pa zagotovo v bolnišnici ne delata več.

PM

Povezane objave

Nova levičarska moda? Po petju Klakočar Zupančičeve, zapela še predsednica države? #video

Komu se meša? Na POP TV za ponedeljek napovedali minus 2 stopinji celzija?

Tako pa je mlada harmonikarica zaigrala s prevezo čez oči znano Miheličevo skladbo