Kako na račun RTV služi mož urednice informativnega programa Manice J. Ambrožič?

slika: twitter

Vse je prepleteno. Tisti, ki so na RTV na ugodnih položajih se lahko na vse strani znašajo nad vlado Janeza Janše, ki odkriva nečedne posle in družinske “zaslužkaske” vezi.

Kako lepo z RTV služi mož odgovorne urednice informativnega programa RTV

Ena takih družinskih zaslužkarskih navez je po pisanju portala Nova24 TV urednica informativnega programa na RTV Manica J. Ambrožič. Za odgovorno urednico  je javni zavod RTV Slovenija nedvomno še veliko več, kot le javni zavod. In ob tem je morebiti njena služba v javnem zavodu malenkost, če to preračunamo v evre. Seveda v primerjavi s tistim, kar iz proračuna v svoje podjetje Sport Media Focus počrpa njen soprog Tomaž Ambrožič.

Po podatkih ki jih razkrivata  Erar in Nova24 TV je Ambrožičevo podjetje, skupaj s povezanim podjetjem SBR Sport, doslej iz proračuna prejelo že več kot milijon evrov! Natančno: 1.120.232,65 evrovIn od tega kar 852 tisoč evrov od javnega zavoda RTV Slovenija. Če preračunamo to v prisilne naročnine, je to kar 66.869,5 RTV naročnin!

No očitno zelo zavzeta Manica o tem ne bo poročala, raje se bo ukvarjala z Galetom in ostalimi “nebulozami” v dobro njene denarnice.

MG


Povezane objave

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

1 komentar

Jože Bulc 13. 08. 2020 - 13:18
TIPIČNO. SAMO SDS LAHKO BUTASTO SPRAŠUJE. KOLIKO JE ZASLUŽIL PIRKOVIČ Z DRŽAVNO PROSLAVO ???? Ali ste zadovoljni domobranski sinovi ???
Dodaj komentar