Kaloh v maratonski oddaji na Nova24TV: “Kučan je zakrknjen komunist!”

Milan Kučan, "borec" z najvišjo pokojnino!"

Včeraj, v nedeljo ob 18. uri je voditelj Boris Tomašič na Novi24TV pričel s podiranjem Guinnessovega svetovnega rekorda za najdaljšo pogovorno oddajo v zgodovini. Rekord bo dosežen v sredo, 27. septembra, ob 18. uri in 18 minut. V najdaljši oddaji bo sodelovalo kar 70 gostov. Piše Nova24TV.

Med zanimivimi gosti v maratonski oddaji na nova24TV, je bil tudi mariborski poslanec Dejan Kaloh, ki je spregovoril nekaj besed tudi o knjigi o Milanu Kučanu.

Kamera je Dejana Kaloha sicer ujela  z Borisom Tomašičem na tekoči preprogi,  kajti po nekaj urah sedenja je voditelj Boris Tomašič, ki podira svetovni rekord stopil tudi na tekočo preprogo. S Kalohom sta med drugim spregovorita o njegovem delu Milan Kučan: “Ko boter spregovori o sebi.”

Kaloh pojasni, da se je življenja prvega vplivneža na tranzicijski levici lotil preko njegovih izjav v javnosti. Pojasni, da v preteklosti ni bil skop z besedami. “Čez njegove citate de facto odkrivamo njegove življenjske zgodbe,” pravi Kaloh in dodaja, da je bila prav njegova knjiga povod za izid Repetove biografije, ki pa je po njegovem mnenju suhoparno čtivo. Sogovornika se strinjata, da je suhoparno, ker pravzaprav izpusti “sočne podrobnosti” iz življenja vodje komunistov. Kaloh ugotavlja, da si Milan Kučan ni nikoli pred obrazom podržal ogledala, ki bi mu lahko povedalo, da je “zakrknjen komunist”.

Povezane objave

Zala Klopčič razkriva kakšno levičarsko propagando vsiljujejo učencem na Gimnaziji Šentvid (2.del)

Ekskluzivno! Tako si na gimnaziji Šentvid, politične glasove kupuje EU poslanec (1. del)

Kako naj bi RTV za svoje pokvarjene metode uporabil mlado mariborsko novinarko?

1 komentar

Loko Poko 25. 09. 2023 - 14:02
Vi pa gargameli s tomasicem na celu. A je tale sploh slovenc, tomasevic, ne verjamem.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več