Ljubitelji nogometa pozor: vstopnice za večni derbi so že v prodaji

slika: pixabay

Ljubitelji nogometa že odštevajo dni do večnega derbija med Mariborom in Olimpijo v Ljudskem vrtu, ki bo V soboto, 27.10. Ob 16:45. Vstopnice za prvi večni derbi te sezone na Ljudskem vrtu so namreč že v prodaji. Izplača pa se pohiteti saj bo Ljudski vrt bržkone kmalu razprodan.

Po zmagi proti Aluminiji bo 2 tedna premora, 20.10. Maribor gostuje pri Gorici, zatem pa je na vrsti najbolj odmevna tekma med prvo in drugo uvrščenima moštvoma 1 SNL. Vstopnice so voljo v predprodaji v Vijol’čni bajti v mestu in v Mercator centru Tabor, ter na spletu.

Cene v predprodaji so: Odrasli: 12 EUR, do 15 let: 6 EUR , tribuna jug s člansko izkaznico 5 EUR, tribuna jug brez članske izkaznice: 9 EUR, družinski sektor (vzhod, A), odrasli: 10 EUR, družinski sektor, U-15: 5 EUR.  Cena vstopnice bo na dan tekme 16 evrov, za tri oziroma dva evra se podražijo tudi ostale vstopnice.

Za derbi je predpisana personalizacija, vstop bo mogoč z osebnim dokumentom in vpisanimi podatki na vstopnici; že zdaj pa velja nasvet, da pridemo na tribune čim prej, da se izognemo gneči pri vhodih.

MZ

Povezane objave

Naši šampionki, Niki Križnar finski organizatorji niso zavrteli Zdravljice! (video)

Znana je huda kazen, nogometnemu klubu Maribor!

BEDASTO! Franci Kek sredi košarkarske tekme vdrl na igrišče in se ulegel na tla!