Mariborčan Matjaž Kek slovenski junak. Tekma s Poljsko pa je vseeno terjala posledice!

Kekova velika zmaga Slovenije nad Poljsko z 2:0 in borbena igra, ki so jo slovenski nogometaši v petek zvečer pokazali v Stožicah, je žal terjala posledice.

Vezist Domen Črnigoj že zapustil reprezentanco!

V petek se je poškodoval Domen Črnigoj. Tokrat naknadno vpoklicani vezist, ki se je pri junijski zmagi s 5:0 nad Latvijci v Rigi izkazal z dvema goloma, je na igrišče prišel po uri igre, a moral tik pred koncem tekme zaradi poškodbe predčasno z igrišča. Zdaj je jasno, da ga nanj v reprezentančnem dresu vsaj septembra ne bo več nazaj.

Dan po zmagi z mislimi nad Izrael

Dan po veliki zmagi v Stožicah, po kateri so se spet vključili v boj za evropsko prvenstvo 2020, so slovenski nogometaši na Brdu pri Kranju opravili lažji, regeneracijski trening in začeli s pripravami na naslednjo, ponedeljkovo tekmo, ko bodo, spet v Stožicah, gostili Izrael. Ta je po natanko polovici tekem z osmimi točkami, toliko jih ima tudi tretjeuvrščena Slovenija, na četrtem mestu kvalifikacijske skupine G. Avstrijci imajo točko, Poljaki pa štiri več.

Če bodo Slovenci v ponedeljek premagali Izraelce, se bodo oddaljili od njih, ob tem pa se zagotovo približali vsaj eni od vodilnih reprezentanc, morda pa Avstrijo tudi preskočili. Poljaki in Avstrijci bodo namreč medtem v Varšavi obračunali med sabo.

Zahvala NZS navijačem!

Cenjeni navijači! Včeraj se je zgodil nov velik večer! Velik za nogomet! Velik za Slovenijo! V razprodanih Stožicah je padla do včeraj neporažena reprezentanca Poljske, Slovenija pa je dobila nov zalet v boju za evropsko prvenstvo! K izjemnemu večeru pa ste pripomogli predvsem vi, cenjeni navijači, ki ste s srčnim in glasnim navijanjem ponesli fante do velikega uspeha.

Nogometna zveza Slovenije se ob tej priložnosti zahvaljuje vsem, ki ste prispevali svoj delček v mozaiku tako v Stožicah, kot tudi pred televizijskimi zasloni, radijskimi sprejemniki in na družabnih omrežjih!

V ponedeljek bo torej še ena pomembna tekma za Slovenijo! takma z Izraelom se bo začela ob 20.45 z naposrednim TV prenosom na TV Slovenija 2!

MG

Povezane objave

Naši šampionki, Niki Križnar finski organizatorji niso zavrteli Zdravljice! (video)

Znana je huda kazen, nogometnemu klubu Maribor!

BEDASTO! Franci Kek sredi košarkarske tekme vdrl na igrišče in se ulegel na tla!