Milan Kučan, s pritiski nad Igorja Pirkoviča in oddajo Arena?

Milan Kučan in Špela Furlan

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Pritiski na “zdravo jedro” nacionalne televizij se nadaljujejo. Tudi zato, tako hoče nova leva televizijska oblast in strici iz ozadja?

Znani TV voditelj oddaje Arena, ki jo levičarji napadajo z vseh strani, predvsem zato ker se bojijo slišati marsikatero resnico, doživlja pogrom. Tega širijo sicer manj vredni, a podložni levi novinarji, katerim so se ob skorajšnjem novem vodstvu odprla krila in so, po Golobovo začeli plesati. 

Tako  “levosučni” Kučanovi učenki Špeli Furlan po nareku zadnjega komunističnega predsednika, ni bila všeč zadnja oddaja Arena, kjer je bila polemična zaradi razkritja zneska pokojnine, ki jo prejema njen ljubljenček Milan Kučan. Tako je zapisala v uvodu: “V oddaji Arena 26. 6. 2023 je bilo izrečenih več neresnic. Izrekel jih je sicer Janez Janša, katerega laži spremljam že desetletja in me ne presenečajo več. Večji problem vidim v tem, da na njih pristaja in jih dopušča uredništvo Televizije Slovenija. Moderator pogovora Igor Pirkovič je s svojim vodenjem oddaje dokazal, da ne pozna dejstev in kontekstov, ki bi ga profesionalno kvalificirali za tovrstne pogovore. S svojo držo se je odrekel novinarskim standardom, ki jih javnost pričakuje od javnega servisa. Namesto njih je na široko odprl vrata politični propagandi z vsemi njenimi manipulacijami.”

Očitno Kučanova Špela še vedno živi v tistih časih, ko je bilo pomembno, da si priležnik komunističnega voditelja, kjer je vsaka njegova izrečena beseda bila resnica, vse drugo pa laž. In očitni ji gredo tudi pritiski vse bolje od rok, kajti Kučan očitno noče gledati več oddaje Arena?

Se je pa odzval voditelj oddaje Igor Pirkovič in zapisal: “Milan Kučan mi preko Špele Furlan očita…. no, ja, pripravlja teren za ukinitev oddaje Arena. In gospoda sem že dvakrat vljudno povabilo v oddajo. Ali mu bo novo vodstvo RTV prisluhnilo, ali pa bo obsodilo take pritiske?[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Sicer pa se nam uboga Špela Furlanova kar smili. Očitno še ne ve, da so partizani že zdavnaj prišli iz gozda?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

Levičarski napad na Vaska Simonitija, zaradi raperja Zlatka

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

6 komentarjev

roco 15. 07. 2023 - 17:59
Temu stricu je treba povedat, da naj že CRKNE!!
Ferlič Milan 16. 07. 2023 - 0:46
Kaj tako slabega ni hitro hin....⚰️
roco 16. 07. 2023 - 2:01
Pa nikoli nič delalo, samo spletkarilo in glumilo...totalno seme zla 😈 ta prasec odurni je generacijam uničil življenje, cvre naj se v peklu!!!
Oliva 16. 07. 2023 - 17:42
Vsa leta kucanova ljubica bo pa ze poskrbela za svojega por....a, zdaj pomaga viagra 🤣. Matilda pa seveda zamuja kot vedno.🤔
Brane 17. 07. 2023 - 1:37
A se cokla slovenskega gospodarstva in nasprotnik Slovenije še upa pred ljudi.
Anton 17. 07. 2023 - 9:11
Še en idiotski članek.
Dodaj komentar