Nemec in Fajonova bi rada pregledovala mobilne naprave?

zajem slike, Planet TV

Ko smo že mislili, da je konec neumnosti članov Socialnih demokratov, sta v ospredju spet najbolj znana rdeča člana SD, predsednica Tanja Fajon in poslanec Matjaž Nemec.

Fajonova in Nemec bi rada pregledovala mobilne naprave?

Fajonova se je dandanašnji izjavi novinarjem, po tem, ko je dan poprej na Triglavu razkazovala mavrično zastavo LGTB,  poudarila, da naj bi Janša moral pojasniti, kaj je počel in kaj se je dogovoril, ko je decembra 2020 v Izraelu obiskal podjetje, ki v Evropi prodaja sistem za vohunjenje Pegasus. Obenem je Janšo pozvala, naj omogoči “neodvisno” in prostovoljno forenzično preiskavo mobilne naprave prvakov političnih strank, pa tudi preiskovalnih novinarjev in civilne družbe, da bomo v resnici vedeli, ali se je prisluškovanje dogajalo tudi pri nas”. Norišnica, ki jo povzroča vse bolj totalitarna stranka skupaj s podmladkom, resnično presega vse meje dobrega okusa. 

Ob nenehnem nabijanju po predsedniku vlade, delanju umetnih afer, podtikanju, lažeh ipd, je zadnja ideja pri Tanji Fajon in njeni “prikolici” Nemcu naravnost neverjetna, če ne najbolj neumna do sedaj. Fajonova še dodaja, da če tega Janša v določenem roku ne bo storil, bodo morali pozvati evropske institucije ali neodvisne organe, da to storijo na slovenskih tleh, je napovedala Fajonova. To bi po njenih ocenah morala opraviti predvsem neodvisna agencija, raje iz tujine, možnost pa je tudi prek nevladnih organizacij.

Ustvarjanje afer, ki sploh ne obstajajo je samo kaplja v morje, blatenju vlade, da bodo rdeči, ki si tako želijo vladati, lahko dejali da Janša vohuni za svojimi državljani.  Po počitnicah bo opozicija nadaljevala boj za oblast, zato že napovedujejo več možnih interpelacij ministrov. Treba je izkoristiti pravo klimo, dokler javnomnenjske raziskave ugodno kažejo Tanji Fajon in stranki SD, ter sedaj, ko raziskave še vedno zaznavajo Šarčevo vse bolj potapljajočo se stranko LMŠ.

Med poletjem pa čim več nabijanja po vladi?

P.M.

Povezane objave

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?

SDS zahteva parlamentarno komisijo v zvezi z nezakonitimi odvzemi otrok v porodnišnicah v času komunizma