Neverjetno! Vlada bo že naslednji teden z mej umaknila ograje!

slika: Svet24

Kaj nam bo vlada Roberta Goloba še zakuhala? Vojska bo naslednji teden z mej začela odstranjevati zaščitne ograje, katere je postavila vlada Mira Cerarja zaradi velikega navala migrantov na naše meje.

Ministrica Tatjana Bobnar je za drugo polovico naslednjega tedna napovedala začetek odstranjevanja žice na meji s Hrvaško. Žico bo odstranjevala vojska, nadzor nad območjem pa bo izvajala policija. Po oceni Slovenske vojske naj bi dnevno lahko odstranili do dvesto metrov žice, je povedala ministrica. Pričakujejo, da bodo za odstranitev celotne ograje potrebovali 150 delovnih dni.

Kot pravi ministrica je bila ograja postavljena kot začasni instrument, zato je po njenih besedah nesprejemljivo, da bi ostala tam kot trajen element. A migranti še vedno prehajajo slovenske meje. Poleg tega so dobro tudi informirani. Zato v Sloveniji pričakujemo še večji naval migrantov.

Še posebej bo to veliko breme za občine Brežice, Podčetrtek, Središče. Ilirska Bistrice, Središče od Dravi, Črnomelj in druge. Prav v teh občinah je še vedno zaznati veliko ilegalnih migrantov. Očitno se tudi ti, lahko svobodno sprehajajo po naši državi. Svoboda je?

Povezane objave

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Neumna sporočila in slikanje za instagram. To sporoča Golob z ljubico s križarjenja! Odzivi

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

2 komentarja

Bojan Pavelsek 8. 07. 2022 - 12:56
Gibanju Svoboda še vedno primanjkuje kadra, zato morajo odstraniti ograjo. Tudi stranka SD se bo razveselila novih moči.
Aljosa Fux 8. 07. 2022 - 14:50
Edino pravilno, vem iz prve roke, ker živim blizu tega sranja, migrantov ne ustavlja, ustavlja pa vse živali na tem območju, nekatere srne in zajci umirajo na grozljiv način, ko se zagozdijo.
Dodaj komentar