Počivalšek udaril nazaj. Poglejte kaj je naredil Alenki Bratušek?

FOTOMONTAŽA: portal Mravljišče

Neumna avtokratska drža Alenke Bratušek, proti Zdravku Počivalšku se ni izšla. Kot pravi pregovor, Kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade.

Kot smo pisali tudi na našem poratlu je predsednica SAB Alenka Bratušek odpotovala v Bruselj, kjer je obiskala stranko zavezništva liberalcev in demokratov za Evropo (ALDE). Od vodilnih je zahtevala, da stranko SMC izključijo iz skupine. Kot pravi predsednica SAB, bo ALDE od SMC najprej zahteval pojasnila, nato pa točko o tem uvrstil na sestanek vodstva, končno besedo pa bo imel svet stranke ALDE.

A Počivalšek je Alenki vrnil milo za drago. Na twitterju je zapisal: »Če bi bili vsi tako rdeči kot Alenka Bratušek, bi bila Evropa res KUL, kaj ne?«

Minister je na twitterju pripel tudi video, kjer Bratuškova veselo prepeva vsem poznano pesem “Bandiera rossa” iz časov, ko so takratni vidni predstavniki slovenske oblasti imeli rdeče “orgije”.

P.M.

.

 

Povezane objave

Tako je ob Blejskem jezeru zadonelo na tisoče frajtonaric! #video

Tako je Hojs, ob prazniku gasilcev, Golobovim povedal, kar jim gre.

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

3 komentarji

Dada 22. 10. 2021 - 4:33
Rejec bikov je zadal udarec blatu, ha,ha,ha. Torej nič ni naredil. Kot se zvija glista brez učinka. Rejec naj skrbi za čas po poteku mandata Janše. Potem se bo zgodil premik v NPU. Premik v nadaljevanju preiskave zoper POČIVAVŠKA, kot storilca kaznivega dejanja ZLORABA URADNEGA POLOŽAJA ALI URADNIH PRAVIC. Zdaj je ta preiskava začasno ustavljena zaradi drugih prioritet, ko npr, preiskovanje političnih zadev, kot je organiziranje političnih protestov zoper Janšo. Po koncu mandata bo odšla tudi sedanja iz SDS, vodja NPU in preiskava zoper Počivavška bo normalno tekla dalje. Zdaj se Hojs trudi z menjavami kadrov, s pritiski na vodje v policiji, da takih preiskav zoper SDS, zoper Janšo in članje Janševe vlade , ne bi bilo.
pipic 23. 10. 2021 - 11:52
Sanjalo prase o koruzi,a koruze nije bilo i kul je kida svoju govnu
mona lisa 23. 10. 2021 - 3:41
Rdeča koza.
Dodaj komentar