Poglejte si nekatere neumnosti Alenke Bratušek zbrane na enem mestu!

Alenka Bratušek, slika omrežje X

Alenka Bratušek zagotovo velja za političarko, ki je močna le na jeziku, v dejanjih pomembnih za Slovenijo pa na žalost veliko manj?

SAB si želi da SMC izključijo iz liberalne evropske stranke ALDE?

Ponovno bode v oči slovenska lastnost, ki prihaja na dan zlasti sedaj med epidemijo oziroma v času aktualne vlade, ko je leva opozicija v skrajno ofenzivni fazi. Blatenje lastnega naroda, sodržavljanov, po možnosti v tujini – namesto da bi bili vsaj na zunaj enotni in bi spore reševali doma. Tako ravnanje nam prav gotovo ne more biti v ponos, pa tudi v tujini s tem ne uživamo spoštovanja – konec koncev je še Sophie in ‘t Veld kot eno največjih težav v Sloveniji izpostavila prav to razdvojenost, v kateri ne delujemo kot en narod. tudi stranka Alenke Bratušek je del tega procesa. Stranka SAB je vodstvu stranke evropskih liberalcev ALDE namreč poslala dopis, v katerem so predlagali začetek postopkov za izključitev stranke SMC iz te skupine.

Le zakaj? Ker ne pihajo v isti rog kot Alenka? Na vprašanje koga bi pravzaprav morala izključiti stranke evropskih liberalcev ALDE, pa si odgovorite kar sami!

Pa si poglejmo nekaj šlamastik nekdanje predsednice vlade:

Sramoten nastop na televiziji CNN:

 27. aprila 2013 se je Bratuškova udeležila koncerta Tržaškega partizanskega pevskega zbora; zanimivo, takrat je celo portal MMC poročal, da so partizanske pesmi prepevali tudi “rdeči” slovenski politiki v prvi vrsti. “V prvi vrsti pa pojoči slovenski politični veljaki, ki so jih – simbolično – krasili kosi oblačil rdeče barve,” 

Še nekaj malega o Alenki Bratušek:

To je tista Alenka, ki se na zadnjih parlamentarnih volitvah niti ni uvrstila v parlament. V volilni enoti Kranj 1 je dobila le pičlih 1337 glasov, v volilni enoti Kranj dva pa 1274 glasov in se NI uvrstila v parlament. To ji je uspelo, šele po smrti Franca Kramarja, kot nadomestni poslanki. Stranka Alenke Bratušek, torej BREZ Alenke Bratušek! Kakšna sramota. 

Alenka zagotovo prakaša vse evropske liberalce!

P.M.

 

 

 

 

 

Povezane objave

Tako je Hojs, ob prazniku gasilcev, Golobovim povedal, kar jim gre.

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

1 komentar

Dada 22. 10. 2021 - 5:03
te neumnosti Alenke Bratušek ne segajo do gležnjev neumnostim Janše. Janša dela take napake na mednarodnem parketu v svetovnem merilu, da so že politična škoda za Slovenijo v zunanjem smislu, torej v zunanji politiki in znotraj v sami Sloveniji. Nam je vseeno, če si je Janša nakopal sramoto s svojimi twiti in s svojimi političnimi potezami, sramota je njegova in si jo zasluži. Ni pa vseeno in ni dopustno, , da povzroča škodo in sramoto državljanom Slovenije razen , članov SDS in simpatizerjev SDS, ki vzamejo sramo za svoje . Ti državljani iz SDS pač ne razumejo in ne vidijo, DA JE CESAR GOL.
Dodaj komentar