Poglejte si to! Stojmenova Duh v popačeni slovenščini popolnoma ponorela? #video

Zajem slike, RTV SLO

 

Interpelacija proti nesposobni ministrici Stojmenovi Duh, sicer ni uspela. Zaščitili so jo namreč v Gibanju Svoboda, a njeno delo je vse prej kot koristno za državo.

Emilije Stojmenove Duh se spomnimo predvsem iz časov korone, ko je takrat še zvesta levičarka pri Socialnih demokratih zmrdovala ob učenju otrok na daljavo. Takrat je izpostavila celo svojega sina, da se ne more naučiti imen inštrumentov v slovenščini, ker ne hodi v šolo. Ni pa Stojmenova povedala, da je njen partner Slovenec, ki zagotovo zna imena za inštrumente v slovenščini.

Zagotovo njen sin bolje zna slovensko, kot ona sama, razen takrat, ko je potrebno zapravljati davkoplačevalski denar in hoditi na drage “ministrske” izlete. Se je pa pri zadnji interpelaciji pokazalo, da ni ravno prepričljiva v odgovorih, mogoče tudi zato, ker jih pol ne razume. Očitno pa je bila užaljena, ker si je stranka SDS drznila, da jo interpelira. 

Tujka, migrantka in čefurka, kot se je sama poimenovala, je na interpelaciji vsake toliko časa vzkipela in v polomljeni slovenščini večkrat butnila še večje neumnosti. Ampak to je bil očitno njen cilj. Iz sebe narediti žrtev. Nič čudnega torej, da so zanjo glasovali le poslanci Svobode in poslanec Jonas Žnidaršič iz stranke SD, kateri pa je verjetno pol obravnave kar prespal?

No takole je vzkipela v polomljeni slovenščini, tujka, migrantka in čefurka (kot se je sama poimenovala), Stojmenova Duh

Sicer pa hvala, Stojmenovi Duh, da nas je blokirala. Tudi mi nočemo imeti nič z njo

 

Povezane objave

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?

SDS zahteva parlamentarno komisijo v zvezi z nezakonitimi odvzemi otrok v porodnišnicah v času komunizma

5 komentarjev

Gorvel 30. 03. 2024 - 15:42
Na koncu koncev ni toliko ona kriva kot je svetovni menedžer alias sončni kralj, ki jo vlači ob sebi. Znebit se njega, in vsi problemi izginejo.
Exlevak 31. 03. 2024 - 3:43
Ministrica z poreklom iz skopske Šutke v vsem svojem sijaju.....
resnisembil jaz 31. 03. 2024 - 5:54
ona ve...
Stanchy 1. 04. 2024 - 9:44
🤣🤣🤣🤣🤣
Bojan Tomc 4. 04. 2024 - 2:29
V Svobodi so očitno ponosni na svojo histerično čefurko Emilijo Stojmenovo Duh. Smili se mi njen mož in otroci... no, želeli ste, imate
Dodaj komentar