Poglejte to sprenevedanje. Tako so o zaščitni ograji na meji pisali na 24ur, leta 2015!

slika: Svet24

Odstranjevanje žičnate ograje s hrvaške meje, je ena izmed prednostnih nalog Golobove vlade, kar pa je sporno iz gledišča varnosti same Slovenije.

24ur.com (2015): Žica na meji dvignila priljubljenost Cerrjevi vladi

“Sedem let, v katerih so se zamenjali trije predsedniki vlad, je bilo potrebnih, da Slovenija v 21. stoletju in kot članica Evropske unije, torej skupine držav z najbolj demokratičnimi vrednotami na svetu, vendarle podira ograjo z rezilno žico na južni meji.  Samo v maju je sicer vzdrževanje začasnih tehničnih ovir, kot jih je politika olepšano poimenovala, državo stalo več kot 400.000 evrov.” pišejo danes na portalu 24ur.com, pa čeprav so pred sedmimi leti v nebo hvalili Cerarjevo vlado, katera je ograjo sploh postavila. 

Smo pa leta 2015, ko je vlado vodil Miro Cerar na istem portalu, torej 24ur.con lahko prebrali naslov: “Žičnata ograja na južni meji je Cerarjevo vlado dobesedno izstrelila v priljubljenosti. Podpora vladi je višja kot kadarkoli doslej, je v anketi za POP TV izmerila Mediana.”

In ko se vlada zamenja, pa čeprav jo lahko damo v isti politični pol, pa novinarje 24ur ograja na meji, varnost države, problematika migrantov ipd, nič več ne skrbi. Ker politiko pač diktira Robert Golob? Se pa s z odstranitvijo očitno ne strinjajo niti bralci portala 24ur. Vsaj en glas razuma, če ga že novinarji nimajo?

Povezane objave

Tako je ob Blejskem jezeru zadonelo na tisoče frajtonaric! #video

Tako je Hojs, ob prazniku gasilcev, Golobovim povedal, kar jim gre.

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?