Poleg Mercator centra na Taboru se bohoti nova stavba Zavarovalnice Sava

slika Maribor24

V tem času, ko marsikdo pomisli na krizo, očitno s tem nimajo težav pri Zavarovalnici Sava. Saj se je za njih zgradila nova visoka steklena stavba, ki jemlje dih marsikomu.

Ob Mercatorjevem trgovskem centru v mestni četrti Tabor smo lahko dlje časa opaziti večjo gradbeno jamo, tam pa sedaj stoji nov 10-nadstropni poslovni objekt Zavarovalnice Sava, kamor bodo prezaposlili zaposlene v enoti na Cankarjevi ulici ter skupno petdeset zaposlenih iz Save Infond in Save pokojninske družbe. V novi stavbi bo tako svoje delo opravljalo 550 zaposlenih. Kot je pred časom za naš medij povedal direktor zavarovalnice, bo selitev v novo poslovno stavbo Zavarovalnice Sava v Mariboru bo potekala v decembru 2022 in januarju 2023, stranke pa bi lahko sprejeli v februarju prihodnje leto, piše Večer.

Nov objekt bo sodoben in energetsko varčen, zaostajala pa ne bo niti okolica. V neposredni bližini nove poslovne stavbe nameravajo urediti tudi manjši park. “Okolica, ki jo bomo uredili, bo urejena tudi z manjšim parkom in bo tako na voljo širši javnosti, s tem pa bomo poskrbeli tudi za dvig kvalitete preživljanja prostega časa v tem predelu,” so pojasnili v Zavarovalnici Sava. Objekt bo namenjen torej le za Zavarovalnico Sava. Piše portal Maribor24.

Veliko ljudi se je spraševalo, ali bo v tej veliki stavbi v pritliču tudi trgovski center ali kakšne trgovine? Zaenkrat je odgovor NE.

 

Povezane objave

Mariborski gasilci praznujejo. Sredi mesta pa se obeta prava mariborska čaga!

Gost je tako omagal, da je zaspal v enem izmed mariborskih lokalov. Zbudili so ga policisti!

Divjak, ki je s Teslo povozil pešca in priletel na teraso lokala, je očitno nekam pobegnil?