Policija povedala zakaj je popisala povsem mirnega udeleženca shoda. Černač: “Niti fašisti tega niso počel!”

Na včerajšnjem, zagotovo največjem protivladnem shodu, proti vladi Roberta Goloba, na katerem se je zbralo skoraj 20.000 ljudi, je prišlo do manjšega incidenta.

Po informacijah portala Slovenske novice,  je imel gospod na enem od transparentov potencialno neprimeren napis/kolaž, ki spodbuja nestrpnost. Zanimivo je da je policija to doslednost našla na tem protestu. Na Jenulovih protestih pa nikoli.

A incident niso spodbujali udeleženci shoda, pač pa kar policisti. Zapis ob posnetku protestnika, od katerega je policija zahtevala osebni dokument, je poobjavil tudi Zvonko Černač in zapisal: “Niti fašisti tega niso počeli. Počel pa je, na začetku kariere, to Putin. In kje je putinova rusija danes? Z ubito demokracijo in umorjenimi političnimi nasprotniki. Ki večinoma umirajo na “naraven” način. Golobizem=putinizem!”

Z ljubljanske policije so nam zaradi varovanja osebnih podatkov potrdili le, da so v konkretnem primeru policisti skladno z določbami zakona o nalogah in pooblastilih policije ugotavljali identiteto osebe, ki je s svojim ravnanjem vzbujala sum, da bo storila prekršek.

Kako lahko oseba, ki mirno pride na protest, vzbuja sum, da bo storila prekršek? Očitno to vedo le “Golobovi” policisti.

 

 

Povezane objave

Tako je Hojs, ob prazniku gasilcev, Golobovim povedal, kar jim gre.

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Neumna sporočila in slikanje za instagram. To sporoča Golob z ljubico s križarjenja! Odzivi

3 komentarji

Vipavec 23. 03. 2024 - 1:04
Banda ušiva komunistična fašizem ča si pustil pri miru ti je dal delo in zaslužek da si preživel Slovensko družino.
Pepe Vasjebe 23. 03. 2024 - 3:56
Kdor sedanjo vladajočo garnituro imenuje fašiste, potem o fašistih ve malo. Tolk pokvarjeni kot so tile Kućanisti, Jankovićisti, Holobajzarji in drugi ponosni nasledniki vojnih zločincev in zločincev proti narodu, tolk pokvarjeni pa tudi fašisti niso bili. Poimenovanje s Marksisti, Lenininsti in komunisti se mi zdi bliže resnici. Je pa seveda poimenovanje zgoraj imenovanih in njih simpatizerjev s fašisti bolj primerno kot pa da jih imenujemo ljudje. Ker to pa definitivno niso!
Dado 25. 03. 2024 - 4:59
No, ta dva komentarja sta prava pokazatelja klasičnega SDS volivca.. Vse bi dali, da bi lahko živeli v Nemčiji tam nekje 1939.. In da bi se zgodba v Jugoslaviji leta 1945 končala drugače...
Dodaj komentar