V SDM Golobu dostavili 11.600 zbranih podpisov spletne peticije, proti postavitvi azilnih domov (video)

Včeraj je Zala Tomašič skupaj s člani Slovenske demokratske mladine predsedniku vlade dr. Robertu Golobu dostavila preko 11.600 zbranih podpisov spletne peticije proti postavitvi azilnih domov brez privolitve prebivalcev.

“Pred približno tremi tedni je vlada praktično čez noč sprejela sklep, da se na območju nekdanjih mejnih prehodov Obrežje in Središče ob Dravi organizirata izpostavi azilnega doma za potrebe nastanitve prosilcev za mednarodno zaščito. Občani o tem niso bili ne obveščeni, kaj šele posvetovani. Niti župana o tem nista vedela ničesar. Lokalna skupnost je bila torej popolnoma izključena iz te odločitve. Vlada je s tem ponovno pokazala popolno brezbrižnost do državljanov Republike Slovenije. Temu se je treba odločno upreti! Zato sem začela z zbiranjem podpisov preko spletne peticije. Po dveh tednih pred vami držim več kot 11.600 podpisov,” je dejala pobudnica spletne peticiie Zala Tomašič.

Če sami ne bomo poskrbeli za svojo varnost in nas, Slovence v svoji lastni državi postavili na prvo mesto, tega ne bo storil nihče drug. Slovenija je v svetu znana po svoji varnosti. Ta segment življenja bo na vseh področjih v prihodnjih letih vedno bolj pomemben. Želimo si, da Slovenija to svojo strateško prednost obdrži in da bodo naše generacije lahko živele v večji blaginji. So poudarili v SDM.

“Slovenija je pravna država. Zakon velja za vse. STOP ilegalnim migracijam. STOP odločitvam vlade brez upoštevanja mnenja državljanov. Čas je za normalnost!” Je za konec sporočila Zala Tomašič.

slike: Matic Stojs, SDM, video SDM

 

 

Povezane objave

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali