Razkrita laž Evropskega parlamenta? Ni bilo nobenih tehničnih težav za predvajanje videa Janeza Janše?

V evropskem parlamentu je včeraj potekala razprava o svobodi medijev v Sloveniji. A se je zapletlo z predvajanje videa, ki ga je pripravil predsednik vlade Janez Janša.

Laž, da so bile v Evropskem parlamentu tehnične težave za predvajanje videa Janeza Janše

Govorice o zatiranju medijev, grožnjam novinarjem, zatiranju in uničevanju medijske svobode so res višek nesramnosti in laži, ki blatijo našo državo. O tem so se včeraj pogovarjali tudi v Evropskem parlamentu. A se je zapletlo, ko je Janez Janša prosil, da predvajajo vidi, kjer se vidi vsa resnica o medijski svobodi v Sloveniji.

Slovenski premier Janez Janša je tako zaradi spora s predsedujočo Sophie in ‘t Veld zaradi ne predvajanja videa, zapustil sestanek, prav tako na njem ni spregovoril minister za kulturo Vasko Simoniti. Danes pa Planet TV razkriva, da za predvajanje videa ni bilo nobenih tehničnih težav.

Očitno so levičarji vsi isti, neglede v kateri državi živijo! Še enkrat pa prikazujemo posnetek, ki ga Evropski poslanci NISO videli.

PM

Povezane objave

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

3 komentarji

Viktor Hribar 27. 03. 2021 - 20:36
EU je dokazano poden in čas je da Slovenci začnemo in speljemo svoj SLOEXIT. Potem pa mogoče z novimi izstopljenimi članicami med katerimi upam bodo Poljska, Madžarska, Češka, in druge, kjer imajo državljani približno normalne poglede na življenje in niso zapadli levi zblojenosti (nekateri jo imenujejo kulturni marksizem) oblikujemo novo zvezo Evropskih normalnih držav.
Marija 27. 03. 2021 - 22:13
Sem glasovala proti vstopu v EU.In kar sem povedala takrat sa danes godi.Slovenijo in Balkan so rabili za odprto pot migracijam,zato so nas zvabili v EU.V Lizbonski pogodbi pa prisilili države,če bi bila potreba,da bomo sprejelj migrante.Že takrat je bil načrt teh migracij.Zato je Orban 2015 tako hermetično zaprl mejo in ne sprejema migrantov.To je to,ti novinarji so pa aktivisti,za preplaviti EU s tujci.To je to.
Novo Jutro 28. 03. 2021 - 0:19
Preden damo nogo idiotski EU, moramo pomesti doma z levim razbojništvom, katerih predniko so ns zasužnjevali par desetletij. Ni druge kot, da gemo na okope !!! Še enkrat : Doma moramo čimprej vstat, dokler ne bo prepozno. Kot je videti zdaj, je zadeva alarmantna. Že jutri lahko drhal izsili nove volitve, katere bodo na vsak način zgoljufane, ali z glasovnicami ali pa z nesramno količino laži MSM meddijev.
Dodaj komentar