Razkrito! Kdo je zamejec, ki naj bi ga ustavil slovenski vojak? Je član levičarske Antife?

Vir: www.slovenskavojska.si

Sedmega maja naj bi se na meji potikal Daniel Bokja Malalan, ko naj bi ga ustavila pripadnika Slovenske vojske in vanj uperila orožje, saj naj bi ga zamenjala za ilegalnega migranta.

Razkrili zamejca, ki obtožuje vojaka, da ga je zamenjal za migranta

In nastala je strašna zgodba – ker naj bi vojak našel osebo, za katero je sumil, da je nezakonito prestopila državno mejo, poleg tega pa še na prvi pogled izgledala kot nezakoniti migrant. Pa ne samo to. Že na našem portalu smo posumili, da zgodba na meji ni kar tako, ampak pa sumimo, da je bila zgodba pravzaprav nastavljena s strani tranzicijske levice. In kdo je pravzaprav “nesrečni”  Daniel Bokja Malalan?

Že kratek sprehod po družbenih omrežjih nam da slutiti, da je Daniel levičarsko nastrojen italijanski Slovenec, celo član, ali pa simpatizer vse bolj argesivne skrajne levice Anfifa. Tito pa je zanj božanstvo. Zato ni nič nenavadnega, da naj bi incident na meji zakuhala tranzicijska levica z namenom blatenja slovenske vojske in obrambe slovenske meje.

 

Torej prepoznavamo še enega skrajnega levičarja, katerega naj bi na slovensko-italijanski meji ustavil slovenski vojak, domnevno naj bi ga zamenjali za migranta. Nedvomno bo skrajni levičar daniel hitro postal še en ljubljenec slovenskih levičarskih medijev in tudi Erike Žnidaršič, ki zagotovo na to temo pripravlja še eno zloglasno Tarčo.

Če se je incident, o katerem levica tako rada govori, res zgodil, pa nas zanima ali je v to zgodbico, ki naj bi jo zakuhala levica vključen tudi slovenski vojak? Bog ne daj, da je to res!

MG


Povezane objave

Levičarski napad na Vaska Simonitija, zaradi raperja Zlatka

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)