Reporter z novo lažjo. tokrat proti avtobusnim prevozom na shod upokojencev

Množica na shodu upokojencev, 1. februarja

Reporter, pljuvalnik proti stranki SDS se z novo lažjo smeši pred celotno Slovenijo. Avtor članka, Igor Kršinar, pa očitno brez stranke SDS niti zaspati ne more?

Da se za to domnevno civilnodružbeno organizacijo skriva stranka SDS, je razvidno iz objav na facebooku, ki jih delijo člani SDS. Tako denimo v občinski organizaciji SDS Velenje, pa najbrž tudi drugje, organizirajo celo avtobusni prevoz do Ljubljane.” Piše današnji Reporter.

Seveda Igor Kršinar, ki očitno še ponoči sanja Janeza Janšo in stranko SDS očitno ne more iz svoje kože. Ima pa očitno sposobnosti nekdanje UDBE, da opreza za ljudmi. Potem v članku z naslovom: “Resnica o »vseslovenskem« protestu upokojencev: vabi SDS, ki organizira avtobuse, deset evrov za prevoz” zapišejo take neumnosti, ki se znajdejo današnjem v Reporterju. »Avtobus bo iz Velenja odpeljal izpred Lidla ob 13.00 uri,« je sporočila predsednica velenjske SDS Alenka Gortan, sicer profesorica na tamkajšnji gimnaziji. Ob tem je objavila telefonsko številko in elektronsko pošto človeka, ki sprejema prijave, cena prevoza pa je 10 evrov.” so zapisali.

Kršinarju, ki očitno razmišlja le z levo stranjo možganov odgovarja Ljudska iniciativa Glas upokojencev. Noben avtobusni prevoz iz kateregakoli kraja v Sloveniji ni organiziran s pomočjo katerekoli politične stranke, ampak le individualno. Tako Primorska polni že tretji avtobus, tudi Koroška in Prekmurju v Mariboru polnijo drugi avtobus, podobno v Celju, tudi v drugih slovenskih krajih je zadeva podobna.  Vsi avtobusni prevozi so individualni in prevoz plačajo potniki na avtobusu. Je pa seveda logično (logično za normalne ljudi), da uporabniki družbenih omrežij delijo obvestila o prevozu med svoje prijatelje, znance, sodelavce. pa naj bo to direktor podjetja, navadni delavec, upokojenec ali član politične stranke.  Tako da so take laži, kot si jih je privoščil spletni Reporter neutemeljene in zlonamerne in prepričani smo, da bo to še podžgalo ljudi, da se udeležijo shoda. Zagotovo pa ostaja le ena stvar enotna za vse potnike na avtobusih. Časa med vožnjo si ne bodo krajšali s prebiranjem revije reporter. 

Naj za zaključek dodamo še mi, da je tudi iz Maribora odpelje individualni avtobus, katerega plačajo potniki sami. 

vir: Reporter

Povezane objave

Hojsa na domu iskali policisti. Nadlegovali naj bi njegovo družino.

Na RTV bi ukinjali oddaje in varčevali, a poglejte te plače zaposlenih

Danes na protest sindikat javnega sektorja, zaposleni v zdravstvu in poklicni gasilci

1 komentar

Darinka 17. 02. 2023 - 5:26
Ja g. Kršinar na vodo do sedaj še ni peljal noben avtobus. Sprostite se, ter začnite kot novinar pisati pluralno. Boste lepše živel. Takšnih novinarjev kot ste vi, je žal pri nas preveč. Je pa dobro to, da je državljan ov, ki verjamejo takšnim kot ste vi vedno manj.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več