Roman Vodeb o Alenki Bratušek; “Nisi ti za politiko!”

Nedavna izjava Alenke Bratušek, kako bi reševala Slovenijo, pred grožnjami s pismi vodilnih politikov v državi, je ne samo skregana z logiko, ampak absurdna.

Roman Vodeb je komentiral izjavo predsednice SAB Alenke Bratušek na nedavne grožnje s pismi, ki so jih dobivali predsednik vlade Janez Janša, podpredsednika vlade Matej Tonin in Zdravko Počivalšek, Robert Polnar, Zmago Jelinčič in verjetno še kdo iz koalicije. 

Poglejte kaj je o tem dejala Alenka Bratušek in odgovor na to:

Bratuškova, nisi ti za v politiko!

P.M.

Povezane objave

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

3 komentarji

Dada 27. 10. 2021 - 6:46
Roman Vodeb, tudi ti nisi za politiko, niti za komenturanje politikov. ""Le o čevljih sodi naj Kopitar"". Če, če bi bilo strinjanje z komentatorjem Vodebom, bi bila tudi na mestu izjava, da Janša osebnostno ni primeren za politiko. 1. Bil je "kalimero ". Že dolgo velja, da dela napake, ki jih hoče prikriti tako, da so drugi krivi. Enako sedaj. 2. Ima negativno politiko, ker druge zaničuje, žali, vedno je ob začetku mandata drugih politikov, želel in napovedoval hitri razpad. To je po starem slovenske reku ""Naj še sosedu krava crkne". Zato je dobil vzdevek "Princ teme". To je utemeljitev, če kdo želi še kaj teh resnic o Janši, ni problema.......
Bogdan Kranjc 27. 10. 2021 - 7:38
DADA DAJA ,,ALI KARKOLISI TEBI KOT PRIŠLEKU PAMET NIKAKOR NEDELUJE V DUHU PAMETNEGA ČLOVEKA SI ZABIT JUGOVIČ NA OBALI.
Viktor Hribar 29. 10. 2021 - 19:53
Kdo bo tej zlobi sporočil: Naredi samomor in nihče več ti ne bo očital da si zlobna! (P.S. komentarji da je bila zlobna bodo seveda ostali!)
Dodaj komentar