Saj ni res pa je. Petkovi protesti se vračajo!

Jaša Jenull

Neverjetno. V Ljubljani se bo ob 18. uri zvečer odvijal shod za javno zdravstvo v organizaciji civilne iniciative Glas ljudstva; pred ministrstvom za zdravje na  Štefanovi ulic  v Ljubljani.

Glede na to, da je na oblasti vlada Roberta Goloba in da je tisti večer, ob razglasitvi rezultatov Jaša Jenull na Trgu republike plesal, kot zmešan, bo danes z ostalimi levičarskimi “navlakami”, spet protestiral. A proti kom?

Kot pravi Jaša Jenull so shod povabili ministrico za zdravje dr. Valentino Prevolnik Rupel in ji tako dali priložnost, da se iz oči v oči sreča s pacientkami in pacienti ter jih seznani z načrti za urgentno reševanje javnega zdravstvenega sistema.  Njena odločitev o udeležbi bo jasno pokazala, ali so namere o sodelovanju s civilno družbo na področju zdravstva resne. Obenem bo dogodek priložnost, da ministrica javno predstavi svoj načrt za izpolnjevanje zelo jasnih predvolilnih zavez, ki so jih koalicijske stranke dale ljudem. V kolikor se ministrica ne bo udeležila soočenja, bo na dogodku prisoten njen simboličen nadomestek iz kartona. 

Torej bodo levičarji protestirali proti lastni vladi, za katero so ob izidu volitev, tisti,  še kako radi plesali. pa naj razume, kdor more!

Povezane objave

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

5 komentarjev

MOPSEN 17. 11. 2023 - 12:07
Marš golazen kolesarska... Jenul pa takoj v zaprti oddelek... še prej pa položnice plačat.
resnisembil jaz 17. 11. 2023 - 12:14
Kordiš koordinira protest ha ha....
Čunga Lunga 17. 11. 2023 - 13:22
Holob je z donacijami opolnomočil NVO-je,ki zdaj urejajo težave,ki bi jih morala vlada,ki pa očitno nima kompetenc za to. Ministrica bo kot po stari maniri dvigala in spuščala loparček,v ritmu ,ki ga diktira doc.dr.Jenull.
Exlevak 18. 11. 2023 - 2:00
JENULL vabi ministrico za zdravje,da se iz oči voči sreča z pacienti in pacientkami...ta je dobra..😆😅🤣
SLOVENSKI DOMOBRAN 18. 11. 2023 - 3:45
Na novi 24 sem še vedno blokiran 10 mesecev že skupaj, naredil sem nov profil Muka Lesec in spet sem blokiran, že ves teden, vodstvo se izgovarja na tehnično napako, sam pa vem da je to posledica nacificiranja podobe trenutnega predsednika vlade, Muke lesca. Prav je da veste, Nova 24 ni sposobna počistiti z rdečo golaznijo na portalu, raje čisti nas domoljube.
Dodaj komentar