Saj ni res pa je! Poslanka Svobode poziva Šarca k odstopu.

Serpentinšek, slika twitter

Očitno na Šarčevem zelniku zraste marsikaj, pa tudi Razpis za resničnostni šov Vojak v akciji, ki naj bi nagovarjal mlade k poklicu vojaka. Seveda pa to stane.

Potem ko so Finance včeraj in Bojan Požar danes poročala, da je Šarčev razpis za resničnostni show, vreden slaba dva milijona evrov, dobilo podjetje, ki je “zaživelo” le mesec pred razpisom, vodi pa ga stari znanec slovenske vojske Luka Zorenč, je v poslanskih klopeh završalo. Po objavljenih dejstvih so nekateri prepričani, da razpis ni bil ustrezen. Med njimi je takšnega mnenja, zanimivo tudi nekdanja leva novinarka in sedaj poslanka Svobode Mojca Šetinc Pašek. Poslanka je na svojem Facebook profilu javno zapisala, da je “zanjo stvar jasna”. 

Kot piše Požareport, Po njihovih navedbah, ki jih sicer potrjujejo tudi določeni indici, sporni javni razpis ministrstva za obrambo o produkciji in predvajanju resničnostne dokumentarne serije, pravzaprav resničnostnega šova Vojak v akciji, postaja ne samo politično-finančni škandal, ki že na podlagi dosedanjih informacij in dejstev “smrdi do neba”, ampak tudi pravi medijski triler. Namreč, čisto možno je, da pri tem poslu sodelujejo tudi nekateri uredniki oziroma novinarji komercialne televizije Pop TV.

Da bo stvar še bolj neverjetna, Na Pop TV zamolčijo tudi izjemno pomembno dejstvo, kar ne more biti drugače kot načrtno, saj se ga da ugotovili že samo z googlanjem: da je nekdanji vojaški specialec in “zmagovalec” tega spornega razpisa Luka Zorenč tudi poslovni sodelavec Pop TV, kar nesporno pomeni, da je Pop TV kot medijska hiša pri poročanju o tej aferi v konfliktu interesov. Piše Bojan Požar

Vlada razpada?

Povezane objave

Tu so nova dejstva o spornem nakupu računalnikov ministrice za digitalno preobrazbo.

Grozljivka sredi Ljubljane. Neznanci skušali ugrabiti dve dekleti!

Poglejte si ta idiotizem nekdanje Golobove poslanke!

3 komentarji

MOPSEN 19. 10. 2023 - 8:36
Fovšija levih pijavk dela svoje...so levi majmuni fovš Muriju in Šačiriju,ker sta oba po 20% provizije potegnila.
GottTag QuelleAmeise 19. 10. 2023 - 8:57
Družbenopolitična delavka zavestno privržena marksizmu-leninizmu-poslanka kriminalno, mafijsko komunistične tolpe, sramota novinarskemu poklicu, je pozvala vaškega burkeža, ki sploh ni smešen k odstopu.
marker 19. 10. 2023 - 10:43
Serpentinšek je rekel da baba ni človk.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več