Šarec pravi, da se bo potrudil, da Janša ne pride več na oblast?

Humorist Serpentinšek,(zajem slike)

Na levi je očitno nastala panika, imenovana Janez Janša. Rejtingi padajo Golobovi vladi, vsakodnevne afere vlado potiskajo navzdol. Očitno pa se novih volitev boji tudi prvak v “metanju puške v koruzo,” Marjan Šarec.

Neizvoljeni poslanec ter obrambni in začasni kmetijski minister Marjan Šarec, nesojeni organizator resničnostnih šovov, za 2 milijona evrov je v intervjuju za Reporter podobno kot predsednik vlade Robert Golob iz naftalina vleče “hudobnega”  Janeza Janšo.

Tistega Janeza, ki je zamenjal Šarčevo nesposobno vlado, ki je kljub temu, da na volitvah ni zmagal, 2 leti vodil vlado in potem ODSTOPIL  No kasneje je na volitvah še svojo stranko LMŠ pripeljal v prepad in se ni uvrstil niti v parlament. Sedaj očitno spet sanja svoje sanje in stilu njegovega šefa Roberta Goloba pravi, da bo sedanja vlada menda za vsako ceno preprečila Janši vrnitev na oblast.

Kot piše portal plus, v vladi očitno res ne razumejo, da so sami s svojo nesposobnostjo na vseh področjih, lažnim zavzemanjem za pravno državo, pravičnost, enakopravnost… največji promotorji čim hitrejše spremembe oblasti.

Največji problem te države v tem trenutku za gotovo ni Janez Janša, ampak vladni “selektor”, ki ob očitnem precenjevanju svojih sposobnosti in vnemi podeljevanja rdečih kartonov ne vidi, da je on tisti, ki zabija avtogole celotni državi. Poleg tega pa mu k slabemu rejtingu pomaga tudi Marjan Šarec, ki v vlogi Serpentinška, kot obrambnega ministra, ni ravno prepričljiv.

Sicer pa zakaj bi Šarec rad imel resničnostni show za 2 milijona evrov, če pa ga imamo kar zastonj, z Golobom v glavni vlogi.

 

Povezane objave

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

5 komentarjev

mona lisa 30. 10. 2023 - 12:06
Šarec abres ne razumeš besede IZGINI.
Darinka 30. 10. 2023 - 13:13
Kdo pa je Šarec ,ki naj bi se trudil , da JJ ponovno ne pride na oblast? "Politik" , ki niti izvoljen ni bil na zadnjih volitvah , sedaj pa bi solil pamet celi Sloveniji. Tole je pa res KLJUKEC.
Pepe Vasjebe 31. 10. 2023 - 19:02
Pezde ne pa kljukec!
Pepe Vasjebe 31. 10. 2023 - 19:01
Vidite, problem teh levakov je, da njim ni za dobrobit državljanov Slovenije, za dobrobit slovenskega naroda, za nekaj pozitivnega. Njih žene negativna motivacija. Cilj je, ne da nekaj dobrega bo, ampak je cilj , da nekaj ne bo, pa če je tisto nekaj dobro ali ne. Poziv: "Glupi kurac, pojdi domov k ženi, aja je nimaš, menda se je ločila, pol pa k ljubici, aja je nimaš te je zapustila. Daj še ti zapusti slovenijo, bo ta dežela precej lepša brez tebe!"
Gren 7. 11. 2023 - 12:21
TROTLNI BUKOVI AMPAK BUKOV HLOD HITRO PREPERI IN SEGNIJE , ČE GA NE RAZKOLJEŠ TAKI PREPERELI BUKOVI HLODI NAM VLADAJO
Dodaj komentar