Se Aleksandra Pivec povezuje s Tanjo Fajon? Skupaj bosta sestankovali!

Aleksandra Pivec, predsednica novo-ustanovljene stranke Naša dežela, je na konstruktivni pogovor povabila predsednico Socialnih demokratov Tanjo Fajon. Ali pogovor pomeni tudi sodelovanje obeh strank?

Sestankovali bosta Aleksandra Pivec in Tanja Fajon

“V želji po diskursu o nujnih ukrepih v slovenskih deželah, ki jih je prizadela velika izguba delovnih mest, vas vabim na pogovor,” je v pismu napisala Aleksandra Pivec Tanji Fajon. Zapisala je še, da se želi, prek konstruktivnega dialoga, pogovarjati o najboljših rešitvah za poseben del izhodne strategije. Po njenem prepričanju Slovenija ta čas to najbolj potrebuje.

Ta dopis z željo po sodelovanju in skupnem iskanju rešitev, pa bode v oči predvsem zato, ker so bili ravno Socialni demokrati tisti, ki so bili ob odstavitvi Aleksandre Pivec in interpelaciji zoper njo v parlamentu najbolj glasni.

PM

Povezane objave

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

4 komentarji

Silvester Alič 29. 03. 2021 - 14:55
Pivčeva.ne se povezovat s kačo.Han je bil tisti ki te je zrušil.če se boš povezovala z njimi sploh v parlament ne boš prišla
Novo Jutro 29. 03. 2021 - 19:09
Prehitro sklepanje. S tem, da se konstruktivno pogovarjata, še nič ne pomeni. Pivčeva se je na lastni koži naučila podna slovenske politike, zato močno upam, da ne bo kar tako postala partner izdajalcev, ki so jo križali.
mona lisa 9. 06. 2021 - 11:49
Sklepanje tako ali drugačno. S to strupenjačo je vse popolnoma proti Slovencem.
mona lisa 9. 06. 2021 - 11:47
Se je Pivčevi zmešalo? Povezovanje z strupenjačo. Zdaj mojega glasa in simpatije Pivčeva več nima.
Dodaj komentar